reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

u nas też już są podchody pod śmiech pełną gębą :D pierwszy raz zdarzyło jej sie juz pare tygodni temu, ale do tej pory uraczyła mnie śmiecho-podobnym dźwiękiem tylko pare razy - aż serce rośnie jak słychac taki śmiech <3
Ja im więcej z nim spędzam czasu, tym bardziej się w nim zakochuje, jest taki uroczy. A pomyśleć, że dwa lata temu zarzekałam się, że w życiu nie chce dziecka 🤭

reklama
Ja im więcej z nim spędzam czasu, tym bardziej się w nim zakochuje, jest taki uroczy. A pomyśleć, że dwa lata temu zarzekałam się, że w życiu nie chce dziecka 🤭
Ja tak samo gadałam jak byłam nastolatką 🤭 dzieci be, nigdy nie bede miała, poród tragedia, tylko kariera i zabawa 🤭🤭🤭 a koło 20 już mi się zaczęło chcieć bąbelka i marzyłam, żeby tak do 25rż mieć pierwsze dziecko. Spóźniłam się rok 🤪

Ja tak samo gadałam jak byłam nastolatką 🤭 dzieci be, nigdy nie bede miała, poród tragedia, tylko kariera i zabawa 🤭🤭🤭 a koło 20 już mi się zaczęło chcieć bąbelka i marzyłam, żeby tak do 25rż mieć pierwsze dziecko. Spóźniłam się rok 🤪
oo to to to, miałam to samo :D tylko ja troche dłużej :D zdecydowalismy sie bo już 30ka na karku, a jeszcze wtedy nie byłam przekonana. A teraz... uwielbiam tego bąbelka 😍😍😍

Ja się nie umiałam zdecydować, pamiętam, że zrobiłam test i był negatywny i powiedzialam mojemu, olać to, nie jestem gotowa, kariera i studia a nie pieluchy. Dwa dni później znowu zrobiłam test , bo okresu nie było a tu dwie kreski i szok 😁

Niemożliwe że ją !!! 😱😱😱

u mnie polubila odkąd chodze po polnych drogach i tam usypia, albo pod drzewkami i sobie oglada.. no ale 2h to ona jeszcze bez spania nie wytrzymala. Dzisiaj bylam na takim spacerze 2h bo sie zapedzilam 🤣 i ostatnie pol godziny to gnalam bo tak marudzila 😅
Dokładnie polne drogi to złoto! A drzewa to już wgl 😁😁😁 ja dzisiaj szłam dwoma kołami asfaltem, a dwoma poboczem, miałam iść polną, ale siostry córka hulajnoga jechała 😂

Ja się nie umiałam zdecydować, pamiętam, że zrobiłam test i był negatywny i powiedzialam mojemu, olać to, nie jestem gotowa, kariera i studia a nie pieluchy. Dwa dni później znowu zrobiłam test , bo okresu nie było a tu dwie kreski i szok 😁
Ja gdyby nie, że z pierwszą córką,, wpadliśmy,, to pewnie bym nie miala jeszcxe dzieci 😂 a tak już 2 ka 😂 byśmy że starym po świecie podróżowali, imprezowali 😂a tak mamy 2 istoty, dla których warto wstac rano 😀 warto się realizować. Nigdy nie sądziłam, że można kogoś tak mocno kochać jak dzieci.

Ja gdyby nie, że z pierwszą córką,, wpadliśmy,, to pewnie bym nie miala jeszcxe dzieci 😂 a tak już 2 ka 😂 byśmy że starym po świecie podróżowali, imprezowali 😂a tak mamy 2 istoty, dla których warto wstac rano 😀 warto się realizować. Nigdy nie sądziłam, że można kogoś tak mocno kochać jak dzieci.
Ja miałam to samo, pierwsza wpadka, nie udało sie i zachciało mi się dziecka 🤣🤣

Dzisiaj przespane 8 h 🎉🎉 może i byłoby więcej, ale poszłam sprawdzić czy żyje, bo nigdy aż tak długo nie spał i się przebudził. Dawno się tak nie wyspałam 🤣

Ja miałam to samo, pierwsza wpadka, nie udało sie i zachciało mi się dziecka 🤣🤣

Dzisiaj przespane 8 h 🎉🎉 może i byłoby więcej, ale poszłam sprawdzić czy żyje, bo nigdy aż tak długo nie spał i się przebudził. Dawno się tak nie wyspałam 🤣
A mojej mlodej cos sie zmieniło budzi się co chwile 😂😂a tak ladnie spala 😂😂😥😥😥 i nie mogę jesc truskawek zrobilam druga próbę i mloda dostala plam

reklama
A mojej mlodej cos sie zmieniło budzi się co chwile 😂😂a tak ladnie spala 😂😂😥😥😥 i nie mogę jesc truskawek zrobilam druga próbę i mloda dostala plam
Najgorzej :/ ja nawet nie myślę o tym co mogłoby go uczulić i jem wszystko, póki co nie ma żadnych plam, uff. A truskaweczki kocham, za dzieciaka jeść nie moglam bo miałam właśnie alergie, ale wyrosłam z niej.
Ciekawe jak z miesem u niego będzie, skoro ja nie jem, to czy on nie będzie na nie źle reagował.

Do góry