No ja też jem wszystko właśnie. Ostatnio jadlam truskawki i dostala plamek ale nie byłam pewna czy to od tego. Wczoraj zjadlam i znowu.Najgorzej :/ ja nawet nie myślę o tym co mogłoby go uczulić i jem wszystko, póki co nie ma żadnych plam, uff. A truskaweczki kocham, za dzieciaka jeść nie moglam bo miałam właśnie alergie, ale wyrosłam z niej.
Ciekawe jak z miesem u niego będzie, skoro ja nie jem, to czy on nie będzie na nie źle reagował.
reklama
sandra0777
Fanka BB :)
Tez zrobilam w nocy pazurki juz na Chrzciny. Moge Ci polecic swoja frezarke-kupowalam na Neonail. Jest delikatna i nie niszczy plytki.Mile jesteście ale dużo brakujelubie bardzo zadbane dłonie. Muszę pocwiczyc i zamówić frezarkę
Michalina_25
u nas tez pobudki co chwile od kiedy sa te upałyA mojej mlodej cos sie zmieniło budzi się co chwilea tak ladnie spala
i nie mogę jesc truskawek zrobilam druga próbę i mloda dostala plam

Ta mini?Tez zrobilam w nocy pazurki juz na Chrzciny. Moge Ci polecic swoja frezarke-kupowalam na Neonail. Jest delikatna i nie niszczy plytki.
marta18691
Z frezarka też trzeba umieć posługiwać się nawet jak delikatna jest to też można sobie coś zrobić niąTez zrobilam w nocy pazurki juz na Chrzciny. Moge Ci polecic swoja frezarke-kupowalam na Neonail. Jest delikatna i nie niszczy plytki.

marta18691
Ale laskaZaległe zdjęciehanka gotowa na plazing
![]()

marta18691
Karolina9933
Dziewczyny miała któraś z Was problem z potówkami u maluszka? U nas się pojawiły jakiś tydzień temu, byłam u pediatry i mówiła, żeby nic z tym nie robić, ale to wgl nie schodzi :/ wstawiam fotkę, bo nie jestem przekonana czy to na pewno potówki
reklama
Karolina9933