Karolina9933
Fanka BB :)
Ale Ci zazdroszczęNa szczęście chatę nam wykańcza nasz bardzo dobry ziomek i w miesiąc ma się wyrobić, nie licząc położenia panelido końca lipca powinno być wszystko zrobione
już się nie mogę doczekać
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale Ci zazdroszczęNa szczęście chatę nam wykańcza nasz bardzo dobry ziomek i w miesiąc ma się wyrobić, nie licząc położenia panelido końca lipca powinno być wszystko zrobione
![]()
No to super! Ja ciagle patrze na mieszkania żeby coś większego kupicNa szczęście chatę nam wykańcza nasz bardzo dobry ziomek i w miesiąc ma się wyrobić, nie licząc położenia panelido końca lipca powinno być wszystko zrobione
![]()
W jakim stylu robisz mieszkanieNo to super! Ja ciagle patrze na mieszkania żeby coś większego kupicmaz jest przerażony bo mówi że dopiero remont skonczyl
![]()
My się nie budowalismy akurat, ale kupiliśmy segment w szeregu, ma pietro i poddasze, więc tak jak zawsze chciałamAle Ci zazdroszczęmy póki co mieszkamy z moimi rodzicami i czekamy na dokumenty w sprawie przekształcenia działki. Wiec jeszcze na pewno dobre 3 lata tu pomieszkamy póki postawimy domek i się wyprowadzimy :/
Ja to nie lubię zbyt wydziwiac i nie lubię tez kolorów, więc będzie dużo bieli i ciemniejszego drewna, kuchnie też robię biała, raz się żyje, będę miała co sprzątaćW jakim stylu robisz mieszkanie
My tak samo planujemy, wykończyć na początku dół a potem z czasem pokoje na górzeJa to nie lubię zbyt wydziwiac i nie lubię tez kolorów, więc będzie dużo bieli i ciemniejszego drewna, kuchnie też robię biała, raz się żyje, będę miała co sprzątaćale w sumie wykańczamy całość bez dwóch pokoi na górze żeby na razie oszczędzić, no i mebli wszystkich od razu nie kupujemy. A mamy trochę swoich już i akurat wystarcza żeby od razu się tam wprowadzić i potem powoli kończyć wszystko
my też jakoś za miesiąc sie przeprowadzamy i na poczatek będziemy mieli tylko najpotrzebniejsze mebleJa to nie lubię zbyt wydziwiac i nie lubię tez kolorów, więc będzie dużo bieli i ciemniejszego drewna, kuchnie też robię biała, raz się żyje, będę miała co sprzątaćale w sumie wykańczamy całość bez dwóch pokoi na górze żeby na razie oszczędzić, no i mebli wszystkich od razu nie kupujemy. A mamy trochę swoich już i akurat wystarcza żeby od razu się tam wprowadzić i potem powoli kończyć wszystko
Noo rozumiemJa to nie lubię zbyt wydziwiac i nie lubię tez kolorów, więc będzie dużo bieli i ciemniejszego drewna, kuchnie też robię biała, raz się żyje, będę miała co sprzątaćale w sumie wykańczamy całość bez dwóch pokoi na górze żeby na razie oszczędzić, no i mebli wszystkich od razu nie kupujemy. A mamy trochę swoich już i akurat wystarcza żeby od razu się tam wprowadzić i potem powoli kończyć wszystko