Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam jak zrobić bety w moim mieście
Nie mam jak zrobić bety w moim mieście
Super ! Między mną a synkiem jest tylko dzień różnicy w dacie, bo ja też z lutegoCzas leci bardzo szybkoteż jestem mamą z lutego, ale z 2019 i jak dobrze pójdzie to między moimi dziećmi będzie kilka dni różnicy w urodzinach
![]()
dziekujeAle to wszystko zależy od tego kiedy miało miejsce zagniezdzenie, z tego co wiem to może mieć miejsce nawet do 12 dni po owulacji, także jednym może się zagnieździć 5 dni po, a innym 12cierpliwie poczekaj do terminu @ (wiem że to nie łatwe, ale spróbuj)
I powodzenia życzę
![]()
Ja robiłam test 2 dni przed okresem i negatywny. A za 6 dni na teście był delikatny cień. Dopiero dziś kreska była dobrze widoczna czyli okres mi się spóźnia już 8 dni.Kurczę dziewczyny.. Ciekawe czy załapie się na ten lutowy termin :-( Nie wiem czy w tym cyklu się udało, dziś zrobiłam test 3 dni przed @ z rana, ale nic nie pokazało:-( nawet najmniejszego cienia, a test był dość czuły, ciekawe jaki wynik będzie za 3,4 dni.. W życiu nie wiedziałam, ze tak niecierpliwie będę czekać na wynik testu..Czytałam forum i niektóre dziewczyny robiły już testowanie 3 dni przed @ i piękne kreski, a u mnie .....
![]()
Gratulacje!Ja robiłam test 2 dni przed okresem i negatywny. A za 6 dni na teście był delikatny cień. Dopiero dziś kreska była dobrze widoczna czyli okres mi się spóźnia już 8 dni.
Także wszystko zależy od owulacji i na spokojnie będzie dobrze![]()
U mnie też tak było. Testy codziennie blade a beta z krwi pięknie rosła.dziekujeDam znać w przyszłym tyg, czy przyszła @ czy pozytywny test. Licze pocichutku, ze będzie pozytywny. W życiu nie wiedziałam, ze może być tak ciężko zajść w ciąże.
Dziekuje jeszcze raz za informacje
![]()
Cudowna wiadomośćU mnie też tak było. Testy codziennie blade a beta z krwi pięknie rosła.
Teraz już jest zarodek i ma "aż" 4 milimetry![]()
5 dni przed i 2 dni przed @ były negatywne. Pozytywny ale mega blady test wyszedł 1 dzień po terminie. Załączam plikCudowna wiadomość ❤! gratulacje! ❤Testy miałaś blade, a kiedy zaczął wychodzic pozytywny wynik? Przed @ tez miałaś negatywne?![]()