sandra0777
Fanka BB :)
Dziewczyny, zazdroszcze Wam tego wieku-w moim bedziecie mialy juz dawno dzieci odchowane.Ja się czuję odkad mam 2 z przodu, stara.
A tak z innej beczki-czy macie nadal na brzuchu linea negra?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, zazdroszcze Wam tego wieku-w moim bedziecie mialy juz dawno dzieci odchowane.Ja się czuję odkad mam 2 z przodu, stara.
my to pod okiem fizjo więc mam nadzieję nie wymuszoneCo Ty, mój nie jest wcześniakiem, a się nie przewraca na brzuch, raz na jakiś czas na bok się tylko obróci, ale ja się nie stresuję, nawet pediatra mi ostatnio mówiła, że to jeszcze nie czas, także choćby tu wszystkie dzieci na brzuch się już przewracały, chodziły, mówiły i co tam jeszcze, to nic na moim nie wymuszam, oczywiście dopóki ma obiektywnie czasa widzisz, właśnie się zastanawiałam, czy można w wózku dać dziecko na brzuszek, bo o tą główkę mi chodzi, żeby jak najmniej na plecach leżał.
I tak nie jestes tu najstarszaDziewczyny młode laski jesteście co ja mam powiedzieć 35 lat z nadwagą i wypadającymi włosami i szramą po cc i pracuje od 17 r.ż ale emeryturka to i tak dopiero za jakieś 25 latjakoś żyję pocieszam się że niektórzy mogą mieć gorzej.
Ja tego w ogóle nie miałamDziewczyny, zazdroszcze Wam tego wieku-w moim bedziecie mialy juz dawno dzieci odchowane.
To jutro spróbujęmy to pod okiem fizjo więc mam nadzieję nie wymuszone
na brzuszku wszędzie gdzie się datylko ja zakładam pieluche wokół materacyka jak go kładę na brzuch bo tam potem szklanka śliny jest
no i mój max 400 m tak przejdziemy.
u mnie w gondoli to odsuwane są boki i góra że ogląda przez siatkę ale np Sąsiadka ma zdejmowany daszek jej dzieciak jest z końcówki stycznia to normalnie wystaje ja żyrafa z tą głową i to już od dawna i w czapeczce jak słońce śmiesznie to wygląda
u mojego to nie przejdzie nie wiem czy taki typ ale nie cierpi czapki od małego, dotykania w ogóle główki![]()
Nie jesteś sama ja już miałam urodziny w lutym 26a Ty kiedy masz?A to może z Tobą mi się pomyliłoale się teraz stara poczułam
![]()
Kade dziecko ma swój czas mój malutki był na te 2675gram to szybko się przewrócił jak dla mnie z pleców na brzuszek a lubi tak leżęcec też na brzuszku...są i szybsze dzieci każdy ma swoje tępoCo Ty, mój nie jest wcześniakiem, a się nie przewraca na brzuch, raz na jakiś czas na bok się tylko obróci, ale ja się nie stresuję, nawet pediatra mi ostatnio mówiła, że to jeszcze nie czas, także choćby tu wszystkie dzieci na brzuch się już przewracały, chodziły, mówiły i co tam jeszcze, to nic na moim nie wymuszam, oczywiście dopóki ma obiektywnie czasa widzisz, właśnie się zastanawiałam, czy można w wózku dać dziecko na brzuszek, bo o tą główkę mi chodzi, żeby jak najmniej na plecach leżał.
To jest jeszcze ktoś kto jest starszy ?I tak nie jestes tu najstarsza
I witam w klubie-nadwaga i szrama po cc
Ja nadal mam.Dziewczyny, zazdroszcze Wam tego wieku-w moim bedziecie mialy juz dawno dzieci odchowane.
Ja miałam skierowanie od pediatry i czekałam chwilę na wizytę, potem już co drugi tydz w piątki były zajęcia.A ja się próbuję dopiero na pierwszą wizytę umówić, ale wciąż nie ma terminów do tej, którą wybrałampoczątkowo było bez pośpiechu, bo nic się nie działo, więc tylko kontrolnie, a teraz chcę z tą główką najlepiej na już
![]()
Serio każde dziecko jest inne. Mojej siostry Ryś to leniuch ma 8 miesięcy a nie chce siedziec, mówimy na niego galaretkaCo Ty, mój nie jest wcześniakiem, a się nie przewraca na brzuch, raz na jakiś czas na bok się tylko obróci, ale ja się nie stresuję, nawet pediatra mi ostatnio mówiła, że to jeszcze nie czas, także choćby tu wszystkie dzieci na brzuch się już przewracały, chodziły, mówiły i co tam jeszcze, to nic na moim nie wymuszam, oczywiście dopóki ma obiektywnie czasa widzisz, właśnie się zastanawiałam, czy można w wózku dać dziecko na brzuszek, bo o tą główkę mi chodzi, żeby jak najmniej na plecach leżał.