Maluszek001
Fanka BB :)
Ja jeszcze mam. Niby już jest bardziej blada, ale jednak nadal jestDziewczyny, zazdroszcze Wam tego wieku-w moim bedziecie mialy juz dawno dzieci odchowane.
A tak z innej beczki-czy macie nadal na brzuchu linea negra?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze mam. Niby już jest bardziej blada, ale jednak nadal jestDziewczyny, zazdroszcze Wam tego wieku-w moim bedziecie mialy juz dawno dzieci odchowane.
A ile masz lat?Dziewczyny, zazdroszcze Wam tego wieku-w moim bedziecie mialy juz dawno dzieci odchowane.
Ja mam jakiś cień, ale powoli znika. Może być widoczna nawet i ponad rokDziewczyny, zazdroszcze Wam tego wieku-w moim bedziecie mialy juz dawno dzieci odchowane.
Ja jestem niewyspana od 5 latA ile masz lat?
Ehh już sama nie wiem czy wolę żeby ciągiem przesypiał więcej godzin ale wstawał o 6, czy spał do 9 i wstawal co 3 h. I tak i tak jestem niewyspana.
Ja i tak w dalszym ciągu wolę to niż robotęJa jestem niewyspana od 5 lat![]()
To teraz pocieszylasJa mam jakiś cień, ale powoli znika. Może być widoczna nawet i ponad rok![]()
Oj a ja tesknie za pracąJa i tak w dalszym ciągu wolę to niż robotę![]()
Niech robi to biodro... moja mama trzy lata odwlekała, bo się bała, w końcu nie mogła chodzić już prawie wcale, dała w łapę lekarzowi i zrobiła prawie z dnia na dzień! Potem przez długi czas nam mówiła, że głupia była, że się bała. Odzyskała sprawność, no i przede wszystkim, przestało ją boleć, bo u niej już kość tarła o kość.Była niegrzecznanie no żartuje. Moja mama pomijając, że jest po udarze ma słabo sprawna rękę prawa. To ma już pilnie biodro do roboty ledwo chodzi