reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas chyba się zaczął 5 skok rozwojowy. Od wczoraj mala placze jak tylko gine jej z oczu. I drugi wieczor z rzędu jest znow noszenie na rękach. I to tylko ja mogę bo u innych jest placz... obecnie 21 tydzien konczymy.

reklama
Przykrywacie czymś maluszki na noc w takie upały?
U mnie mala spi na krótki rękawek. I czy ja przykryje czy nie to jest tak dosyć krotko spi. I nie wiem już czy jej zimno czy cieplo;D

Przykrywacie czymś maluszki na noc w takie upały?
U mnie mala spi na krótki rękawek. I czy ja przykryje czy nie to jest tak dosyć krotko spi. I nie wiem już czy jej zimno czy cieplo;D
Mój młody w body z krótkim albo na ramiączkach (takie trochę żonobijki ma :D ) i przykrywam cienkim kocykiem albo duża pielucha muslinowa. On lubi ciepelko i w ogóle lubi spać przykryty. Ja się w nocy przykrywam kołdrą, więc jego mi szkoda tak goło zostawić :D zwykle jak się kokosi w łóżeczku to potem ma tylko nogi przykryte

Mój młody w body z krótkim albo na ramiączkach (takie trochę żonobijki ma :D ) i przykrywam cienkim kocykiem albo duża pielucha muslinowa. On lubi ciepelko i w ogóle lubi spać przykryty. Ja się w nocy przykrywam kołdrą, więc jego mi szkoda tak goło zostawić :D zwykle jak się kokosi w łóżeczku to potem ma tylko nogi przykryte
Ale w sumie w tym mieszkaniu nir jest tak ekstremalnie gorąco bo ma okna od północy i wschodu i od parteru ciągnie chłodek. Ale jak się przeprowadzimy pod koniec lipca to czuję, że będziemy debatować nad przykrywaniem bo tam na piętrze już teraz gorąco, a na razie nic tam nie ma 🙊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry