Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokladnie.Ale się wyspałam. Młody co prawda budził się co 3h, ale po północy wzięłam go do siebie do łóżka bo ojciec w delegacji na jedną noci młody spal po jednej stronie a ja po drugiej. No zupełnie inna jakośc snu
![]()
Dziewczyny a mozecie wrzucic zdjecie jakiejs przykladowej zabawy?Chyba też zamawiam w takim razieakurat widzę, że jest w bonito, a mam punkt odbioru obok siebie
Wiesz, ja normalnie też go biorę często do łóżka - czasami o północy, czasami o 3 albo o 6. Godziny różnia się od stopnia mojej frustracji tym, że muszę się podnosićDokladnie.![]()
Dziewczyny a mozecie wrzucic zdjecie jakiejs przykladowej zabawy?![]()
My też na wynajmie mamy łóżko 160 i jest ciasno, ale jak już zamieszkamy na swoim to planujemy kupić 220cm (to chyba największe jest)Wiesz, ja normalnie też go biorę często do łóżka - czasami o północy, czasami o 3 albo o 6. Godziny różnia się od stopnia mojej frustracji tym, że muszę się podnosićale jak się kisimy wszyscy we 3 to ja śpię prawie na krawędzi, jeszcze tutaj na wynajmie mamy tak okropnie miękki materac, że mój facet to w nim pływa
a łóżko 160, do nowej chaty chce kupić 180 i myślę, że będzie git. Tylko tam łóżeczka nie postawie przy swojej krawędzi i to mnie przeraża
bo będę musiała wstawać