kwiatek250
Fanka BB :)
Podobnie u mojej, albo żyrafa, albo pielucha tetrowa...Ja miałam kupować, ale ten grzybek u nas się nie przyjął za bardzo, więc już nie próbuje z innymi bo to bez sensu. U nas najlepsza zabawka jest pielucha tetrowa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobnie u mojej, albo żyrafa, albo pielucha tetrowa...Ja miałam kupować, ale ten grzybek u nas się nie przyjął za bardzo, więc już nie próbuje z innymi bo to bez sensu. U nas najlepsza zabawka jest pielucha tetrowa
No i nie zrobiłam nic produktywnegoKorzystaj i zrób coś dla siebie![]()
Ja to nawet nie liczę ile godzin śpi, bo zawsze całą nocU nas też dzisiaj 9i to całą noc bez smoczka! Pierwszy raz
![]()
O a u mnie tylko 18 stopni i szaro buro za oknemU nas dzis 5 pobudek w nocy. I dzien zaczely o 4.30... mloda coagle wrzeszczy i marudzi. Jest mega duszno bo nadają burze. I 33 stopnie
U nas przeważnie 3, 4 drzemki po godzinieIlr mają drzemek wasze maluchy? Moja wczoraj miala tylko 2chyba jest już dorosla
![]()
No u mnie też tak ze dwie drzemki tylko w ciągu dnia. Wczesnym popołudniem i późnym popołudniem.Ilr mają drzemek wasze maluchy? Moja wczoraj miala tylko 2chyba jest już dorosla
![]()
Zazwyczaj z 4 ☺Ilr mają drzemek wasze maluchy? Moja wczoraj miala tylko 2chyba jest już dorosla
![]()
U nas dzisiaj masakra... Wróciłysmy ze spaceru bo zaczęło kropić... Jeden sąsiad nawala czymś w komórkach i dodatkowo nad nami sąsiadowi wymieniają drzwi. Zaraz mi głowa pęknieMyślałam, że teraz pójdzie na drzemkę, ale zamiast spać to leży w łóżeczku na brzuchu i ogląda szczebelki. I pierdzi. Bardzo głośno