Jaaa tezU nas Dady extra care sie sprawdzily i pozostaje im wierna![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaaa tezU nas Dady extra care sie sprawdzily i pozostaje im wierna![]()
Też w końcu wypróbowałam i są superU nas Dady extra care sie sprawdzily i pozostaje im wierna![]()
Ja używam ale jeszcze tych nowych nie mamDziewczyny, która z Was używa pampersow z lupilu? Teraz są te premium i wzięłam jedną pakę, któraś też?![]()
Widze ze chodza do tego samego fryzjeraA ja pilnuje młodego siostrytakze wesolo
Podobni do siebieA ja pilnuje młodego siostrytakze wesolo
Teraz to już prawie problem z głowy. Na początku było strasznie ciężko. Jeśli kiedyś jeszcze będę w takiej sytuacji to chyba skuszę się na tabletki.Moze wes od lekarza tabletki. Żeby nie zrobić sobie zapalenia
Tak takWidze ze chodza do tego samego fryzjera![]()
Oo to widzę w twoich genach, takie kudłate dzieci?A ja pilnuje młodego siostrytakze wesolo
no tak właśnie o to chodzi dlatego uważam że jest niebezpieczna dla niego bo jak mam mi wytłumaczyć żeby tego nie robiłMoże za głęboko sobie wsadza? Mój lubi tak ręce głęboko pakować a potem się krztusi albo ostatnio łyżeczkę sobie wcisnął jak mu witaminę dawałam, a potem ma odruch wymiotny![]()