reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Będziemy próbować chociaż chyba nic z tego, co się przebudziłam to na niej nie leżał 🤷 Pewnie pół nocy leżał bez niej, ale chociaż przespał ładnie, dopiero niedawno się obudził i pierwsze mleczko wjechało, a zasnął koło 22 👍
zazdroszczę mój chyba pomylił dzień z nocą 😡 w nocy masakra a teraz już druga drzemka uff 🤪
najgorsze że mało je 😕

reklama
Czy któraś z was też ma problem z nadgarstkami? Ja już od dłuższego czasu się męczę, myślałam, że minie, bo kiedyś w pracy od noszenia też tak miewałam, ale zawsze mijało, a teraz jest coraz gorzej, z rana zwłaszcza ból straszny i promieniuje do kciuka. Boję się, że pewnego dnia dziecka nie dam rady podnieść 😔

Właśnie pierwszy na tyłku jest, ale idę przebrać, bo kupa jest 😂 pasek nawet mają, czy siku jest. 😅
Ale są trochę grubsze, czy też takie prześwitujące jak te zwykłe? My dadę wciąż używamy i jesteśmy zadowoleni, zarówno te złote jak i niebieskie/zielone są super, tylko w tych niebieskich nie ma paska 😅 i są zdecydowanie mniejsze niż złote, już 4 wzięłam 😱

Dziewczyny, które przeszły już na spacrówke, pokażcie jak to u Was wygląda?? wozicie dzieci zupełnie na płasko czy w pozycji półleżącej. Co raz bardziej mnie kusi ta opcja. Kupiliśmy adaptery do wózka, tak że mozemy w kółka włożyć fotelik i mała nam przysypia jak ją tak wozimy :) super opcja, jestem zła że nie wiedziałam wcześniej, że jest coś takiego !!!
Élodie w spacerówce😀

Załączniki

• Screenshot_20210709-133024_Gallery.jpg
    Screenshot_20210709-133024_Gallery.jpg
    389 KB · Wyświetleń: 100
  • Screenshot_20210709-133103_Gallery.jpg
    Screenshot_20210709-133103_Gallery.jpg
    356,2 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Ale są trochę grubsze, czy też takie prześwitujące jak te zwykłe? My dadę wciąż używamy i jesteśmy zadowoleni, zarówno te złote jak i niebieskie/zielone są super, tylko w tych niebieskich nie ma paska 😅 i są zdecydowanie mniejsze niż złote, już 4 wzięłam 😱
Też na 4 jesteśmy, cieńkie są, ale u nas raz tylko przesikała i to z miesiąc temu może. Ja jestem ogólnie z nich zadowolona 😉

Do góry