zgredzus
Fanka BB :)
Bo właśnie mam dylemat czy wrzucać małego do takiego dużego ogrodowego u Teściów
No pewnie, że tak. Później poprostu ja wymywam z chloru.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No pewnie, że tak. Później poprostu ja wymywam z chloru.
Z hexacima nie ma problemu, ale infanrix jest niedostępny:/U mnie nie ma problemu ze szczepionka. Maz rano pojechal do apteki i bez problemu kupil. Mloda szczepiona 6w1 hexacima
Ja wchodzę z hania, teraz nad jeziorem jesteśmy i tez mamy duży chloremBo właśnie mam dylemat czy wrzucać małego do takiego dużego ogrodowego u Teściów
No właśnie. Ja mam opóźnienia ze szczepieniem 3tyg i już było ze za późno a u was jak nie ma szczepionek to problem juz jest ;/ ja za 1.5h szczepienie. Nie wie. Jak mloda zniesie to w ten upal w domu 30 stopni, na dworze 34Z hexacima nie ma problemu, ale infanrix jest niedostępny:/
Ja mam właśnie tak samoU mnie mloda mega żywiołowa w trakcie kąpieli. Ostatnio pol łazienki zalane bo sobie nogami wariowała. Podnosiła i kopała do wody. ;D ciezkoja utrzymać w jakiejkolwiek pozycji;p
Oo fajnie ze poruszylyscie temat bo wlasnie mialam pytac czy na pampersa do kapania trzeba cos zakladac ... tez chce kupic te z rossmana.Ja normalnie moczę jej głowę uszy wszystko, w wanience tez. Ubieram jej pampersa base owego z rosmana i ma stroj kapielowy![]()
To koła na glowe sa takie smieszneJa wchodzę z hania, teraz nad jeziorem jesteśmy i tez mamy duży chloremzamowilam jej kółko na głowę więc będzie sama pływać
![]()
Nie trzeba.Oo fajnie ze poruszylyscie temat bo wlasnie mialam pytac czy na pampersa do kapania trzeba cos zakladac ... tez chce kupic te z rossmana.
a glowe moczysz w sensie .. zanurzasz?
My takie mamyNie trzeba.
Ja chcę takie coś kupić. A jak to koło na głowę wygląda ?