reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja mialam bardzo wysokie lozko sypialniane położone na środku pokoju. Mialam 2 barierki ochronne włożone dla dzieci 😀
U nas też wspólne spanie w łóżku by było.
Odkładanie do łóżeczka odpada, bo na pewno sama spać nie będzie. Nawet w dostawce nie chce...

@Święta92, takie barierki dobrze się trzymają? Bo pewnie bym się bała, że mi się gdzieś dziecko zaklinuje

reklama
U nas też wspólne spanie w łóżku by było.
Odkładanie do łóżeczka odpada, bo na pewno sama spać nie będzie. Nawet w dostawce nie chce...

@Święta92, takie barierki dobrze się trzymają? Bo pewnie bym się bała, że mi się gdzieś dziecko zaklinuje
My jak robiliśmy remont w zimę dopiero zdjelismy tą barierkę. Lezala od strony meza to on zawsze się kład na nią wyginał 😂więc mogę uznać, że jest trwała! Maz masa 100 kg i dawala radę. 😂😂 Teraz mamy stelaz na glebie więc nie montowałam, lecz jak tylko maz zrobi lozko to znowu zamontuje bo super sprawa

Powiem wam, że jestem cholernie niewyspana. Młody wstaje zawsze o 6 rano, a wcześniej potrafił jeszcze do 8 spać jak mu cycka dawałam. Teraz impreza na całego , niezależnie o której go położę spać..

My jak robiliśmy remont w zimę dopiero zdjelismy tą barierkę. Lezala od strony meza to on zawsze się kład na nią wyginał 😂więc mogę uznać, że jest trwała! Maz masa 100 kg i dawala radę. 😂😂 Teraz mamy stelaz na glebie więc nie montowałam, lecz jak tylko maz zrobi lozko to znowu zamontuje bo super sprawa
Muszę rozważyć, chociaż i tak nie wiem czy byśmy się pomieścili, bo łóżko wąskie, a panienka potrzebuje mnóstwo miejsca.
@KarolinaAnna.K tak wszystko ok z małą :)
To dobrze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry