Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas pierwszy raz odkąd dowiedzialam się, że jestem w ciąży był w zeszłym tygodniuNiby tak, ale zła jestem bo codziennie narzekam. Ciągle coś innego.
Intymność z mężem też na poziomie 0. A jak jest dziewczyny u Was w tej kwestii?
Jak jest zakaz to wiadomo, inny temat.u mnie zero bo gin już zabronil
U Nas też zero.. Ale głównie dlatego że ja się boję gdzieś z tyłu głowy taka blokada.. Za dwa tygodnie wizyta więc dopytam upewnię się to może uda mi się przełamaćU nas pierwszy raz odkąd dowiedzialam się, że jestem w ciąży był w zeszłym tygodniu
to nawet nie chodzi o brak chęci, chociaż fakt, że ciężko trafić na moment kiedy się dobrze czuję, ale dodatkowo ja się poprostu boję, że coś się stanie... może przez poronienie teraz jestem taka mega ostrożna. Ale myślę, że raz na jakiś czas będziemy sobie pozwalać![]()
U mnie na poziomie 6Niby tak, ale zła jestem bo codziennie narzekam. Ciągle coś innego.
Intymność z mężem też na poziomie 0. A jak jest dziewczyny u Was w tej kwestii?
U mnie wieczorem na odwrót. Tak szczerze to zanim zjemy kolację, wykąpię synka, mąż go uśpi to już zwyczajnie odechciewa mi się wszystkiego. Kwestia może też tego że ostatnio temperatury były bardzo wysokie a to też człowieka wykańcza.U Nas też zero.. Ale głównie dlatego że ja się boję gdzieś z tyłu głowy taka blokada.. Za dwa tygodnie wizyta więc dopytam upewnię się to może uda mi się przełamaćbo z ochota nie mam problemu ogólnie do ok godz 16 jestem nie do życia, bez sił, senna itd po 16 mam dziwny przypływ Energi
![]()
Ja miałam dzisiaj zapytać lekarza i oczywiście tak się zafascynowalam USG, że o nic nie zapytałamU Nas też zero.. Ale głównie dlatego że ja się boję gdzieś z tyłu głowy taka blokada.. Za dwa tygodnie wizyta więc dopytam upewnię się to może uda mi się przełamaćbo z ochota nie mam problemu ogólnie do ok godz 16 jestem nie do życia, bez sił, senna itd po 16 mam dziwny przypływ Energi
![]()