Tak, my tak samo. Są superJa mam te z rosmana i spełniają swoja funkcje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, my tak samo. Są superJa mam te z rosmana i spełniają swoja funkcje![]()
Ja w domu z kubeczka staram się dawać, a na wyjście butlaja tam nie będę próbować nawet w butelce ze smoczkiem bo mój butle z mm ciągnie od początku więc przestawiam na alternatywę w domu podaje z diody cup zalany jest ale trudno a na spacerach bbox![]()
Jaki rozmiar tych ogrodniczek bo jakieś duże ee. Super rzeczyDoszło zamówienie ze smyka! Czapkę kupiłam dziś w Pepco za dychę i jeszcze te body za 15zł, muszę jeszcze dokupić większe, bo 74 takie na terazte ogrodniczki na Czarku są przesłodkie, ale za długo ich nie ponosi, bo na styk
![]()
czapka odpada ale ogrodniczki słodkie, gdzie kupiłaś w smyk czy w pepco?Doszło zamówienie ze smyka! Czapkę kupiłam dziś w Pepco za dychę i jeszcze te body za 15zł, muszę jeszcze dokupić większe, bo 74 takie na terazte ogrodniczki na Czarku są przesłodkie, ale za długo ich nie ponosi, bo na styk
![]()
74 i są mu idealne, za wiele zapasu nie maJaki rozmiar tych ogrodniczek bo jakieś duże ee. Super rzeczy![]()
Ogrodniczki w smyku za 30zł, więc warto i fajne są w dotyku, myślałam, że będą sztywne, a są mięciutkieczapka odpada ale ogrodniczki słodkie, gdzie kupiłaś w smyk czy w pepco?
Smyk ma raczej spore rozmiary. Moja hanka ledwo 7 kg wazy74 i są mu idealne, za wiele zapasu nie maw sumie teraz już wszystko na 74 biorę, albo 80 jak małe wypada
![]()
Ja też z tego założenia wyszłam, dlatego wzięłam 74, żeby miał jeszcze zapas, a akurat wszystkie te, które zamówiłam (no może poza bluzą) są akuratSmyk ma raczej spore rozmiary. Moja hanka ledwo 7 kg wazy![]()