reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Hej Dziewczyny bardzo dawno mnie tutaj nie bylo,nawet nie wiem czy mnie pamietacie wczoraj przeczytalam troszke postow, ciesze sie, ze Wasze Maluchy sa zdrowe i u kazdej z Was jest ok, bede Was podczytywac bo dajecie duzo cennych rad😘 ja mam malego Witka i jestem naszczesliwsza osoba na swiecie 🥰

@marta18691 a Ty jestes chyba najbardziej pozytywna osoba jaka znam, zawsze zadowolona, bez zadnych problemow, dobrze nastawiona do swiata i tak trzymaj👍💪
No i fajnie że się pojawilas ❤️

Hej Dziewczyny bardzo dawno mnie tutaj nie bylo,nawet nie wiem czy mnie pamietacie wczoraj przeczytalam troszke postow, ciesze sie, ze Wasze Maluchy sa zdrowe i u kazdej z Was jest ok, bede Was podczytywac bo dajecie duzo cennych rad😘 ja mam malego Witka i jestem naszczesliwsza osoba na swiecie 🥰

@marta18691 a Ty jestes chyba najbardziej pozytywna osoba jaka znam, zawsze zadowolona, bez zadnych problemow, dobrze nastawiona do swiata i tak trzymaj👍💪
Hej! Pamiętam, że też byłaś z Krakowa, gdzie w końcu rodziłaś i jak wrażenia?

Dziewczyny jaka pastę używacie do zębów
Ja kupiłam w rossmanie ten zestaw. Tylko podobno trzeba czytać skład, bo są trzy różne odmiany. U nas była ta najlepsza opcja.

Załączniki

• Screenshot_2021-08-09-17-22-45-046_pl.com.rossmann.centauros.jpg
    Screenshot_2021-08-09-17-22-45-046_pl.com.rossmann.centauros.jpg
    150,5 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_20210809_172310.jpg
    IMG_20210809_172310.jpg
    653,8 KB · Wyświetleń: 77
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć