reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
ja w 13 tygodniu w ciąży z Kornelką już wiedziałam, że będzie córeczka i nie zmieniło się to.

Teraz mam przeczucia jakieś, że może chłopak, bo ja dziś mam już 12/13 tydzień a nadal lekkie nudności, mdlosci a w ciąży z Kornelką tak nie miałam 😁
Ja z kolei mam przeczucia, że będzie chłopak, ale nie wiem czy to nie przez to, że mąż tak uważa 😂 Mnie mdliło trochę, ale nic poza tym, mój chłop to do tej pory czeka, kiedy w końcu będę wymiotować 😂

Ja z kolei mam przeczucia, że będzie chłopak, ale nie wiem czy to nie przez to, że mąż tak uważa 😂 Mnie mdliło trochę, ale nic poza tym, mój chłop to do tej pory czeka, kiedy w końcu będę wymiotować 😂
Jak byłam w ciąży z synem i jak jeszcze nie wiedziałam że to synek to miałam przeczucie że będzie dziewczynka . Zresztą wszyscy w koło mi tak mówili , jadłam dużo słodkiego , mdłości prawie wcale , cała buzia wysypana, jakie było nasze zdziwienie jak się okazało że będzie chłopiec 🙂
Teraz jest inaczej, słodyczy wcale nie jem , mdłości trochę były , buzia ładna bez niespodzianek 😉 ale jakoś chyba nie mam przeczucia czy to chłopiec czy dziewczynka .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry