Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze, trzymam kciukiJa zaczynam się stresować prenatalnymi :/
Ja zaczynam się stresować prenatalnymi :/
Gratuluję syniaponoć jak chłopiec to lek szybciej widzi, przypomnij mi w którym tygodniu jesteś?
ja w 13 tygodniu w ciąży z Kornelką już wiedziałam, że będzie córeczka i nie zmieniło się to.Gratuluję syniaponoć jak chłopiec to lek szybciej widzi, przypomnij mi w którym tygodniu jesteś?
Ja z kolei mam przeczucia, że będzie chłopak, ale nie wiem czy to nie przez to, że mąż tak uważaja w 13 tygodniu w ciąży z Kornelką już wiedziałam, że będzie córeczka i nie zmieniło się to.
Teraz mam przeczucia jakieś, że może chłopak, bo ja dziś mam już 12/13 tydzień a nadal lekkie nudności, mdlosci a w ciąży z Kornelką tak nie miałam![]()
Ja dziś mam prenatalne. 12+4 wg. USG. Ciekawa jestem czy już będzie wiadomo jaka płećja w 13 tygodniu w ciąży z Kornelką już wiedziałam, że będzie córeczka i nie zmieniło się to.
Teraz mam przeczucia jakieś, że może chłopak, bo ja dziś mam już 12/13 tydzień a nadal lekkie nudności, mdlosci a w ciąży z Kornelką tak nie miałam![]()
Życzę powodzenia daj znać jak będziesz poJa dziś mam prenatalne. 12+4 wg. USG. Ciekawa jestem czy już będzie wiadomo jaka płeć![]()
Jak byłam w ciąży z synem i jak jeszcze nie wiedziałam że to synek to miałam przeczucie że będzie dziewczynka . Zresztą wszyscy w koło mi tak mówili , jadłam dużo słodkiego , mdłości prawie wcale , cała buzia wysypana, jakie było nasze zdziwienie jak się okazało że będzie chłopiecJa z kolei mam przeczucia, że będzie chłopak, ale nie wiem czy to nie przez to, że mąż tak uważaMnie mdliło trochę, ale nic poza tym, mój chłop to do tej pory czeka, kiedy w końcu będę wymiotować
![]()