Mialam Ci to pisaćDziewczyny w bierze jest mleko Nan optipro plus na promce jak ktoras poszukuje . Przy zakupie swoich opakować za jego wychodzi 37 zeta !![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mialam Ci to pisaćDziewczyny w bierze jest mleko Nan optipro plus na promce jak ktoras poszukuje . Przy zakupie swoich opakować za jego wychodzi 37 zeta !![]()
o dzięki, to musze lecieć na shopingDziewczyny w bierze jest mleko Nan optipro plus na promce jak ktoras poszukuje . Przy zakupie swoich opakować za jego wychodzi 37 zeta !![]()
Teraz wszyscy chorzy, mojej siostry synek 40 gorączki... Chyva 3 dniówkę będzie mialU nas nocka tragiczna przez ten kaszel. Dzisiaj na 17 do lekarza jedziemy prywatnie.
Ja już myślałam ze małemu przeszedł katar bo całkiem całkiem wczoraj było ( odciągałam tylko 3 razy a nie 30 jak przez ostatnie dni) a dzisiaj od rana znowu nos zapchany....Teraz wszyscy chorzy, mojej siostry synek 40 gorączki... Chyva 3 dniówkę będzie mial
Haha czytam swoje posty codziennie rano i się zastanawiam czy w nocy mi telefon płata figle czy to ja jestem tak zaspana i robie tyle literówek;DMialam Ci to pisać![]()
Mojej siostry syn to samo.. Teraz jej córka choruje, na szczęście bez gorączki. Ale mam szpital w domu teraz.Teraz wszyscy chorzy, mojej siostry synek 40 gorączki... Chyva 3 dniówkę będzie mial
Ja to mam teraz intensywny każdy dzień z tym małym diabełkiemDzisiaj chyba intensywna druga część dnia bo nikt nic nie pisze![]()
My lionelo stefiKtoś coś pisał ostatnio na temat łóżeczek turystycznych, jakie macie? Bo muszę pilnie jutro zamówić. Moje stare rozwalone, na śmietniku juzw sobotę jedziemy na wesele więc potrzebuje. Do domu tez potrzebuje, bo mloda spi w dostawce a ja czuwam, bo wstaje już na nogi...
Tez je właśnie chce. Gdzie najtaniej kupieJa to mam teraz intensywny każdy dzień z tym małym diabełkiem
My lionelo stefi