• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Hej dziewczyny 🙂 Sorki, że się tak Wam tu wpycham, ale jesteście najbardziej w temacie, który mnie interesuje.
Możecie napisać co i ile jedzą Wasze maluchy? Tak mniej więcej 🙂 Mam córeczkę z lutego i już się gubię w tych zaleceniach 🤷 Podobno do 1 rż mleko jest podstawą, a inne pokarmy jako uzupelnienie, gdzie indziej pisze że w 8 miesiącu to już tylko 3x dziennie posiłek mleczny. Wiadomo, że dzieci różnie jedzą - jedno mniej, drugie więcej.
Jeśli już gdzieś o tym pisałyście, to dajcie znać, będę szukać 🙂
U nas jest rano mleczko, potem kaszka, potem obiadek. Na podwieczorek mleczko. Potem jakiś owocek i na noc mleko. Czyli 3x różne posilki i 2-3x mleko. W nocy tez się mala jeszxze domaga mleka

Dziewczyny, których dzieci mają bboxa, czy to jest normalne, że ta dziurka przez którą leci woda jest taka mała? Wiecie, ogólnie słomka w innych bidonach jest po prostu pusta w środku, a tutaj na końcu jest zasłonięte i tylko mała dziurka, nie wiem czy dobrze wyjaśniłam 😂 Ale nawet mi było ciężko przez to pociągnąć.

AXKID MINIKID rwf i jestem zadowolona, w mojej skodzie mialam styropianowy podstawek żeby był dobrze dopasowany. Teraz już jeździ przodem bo był ryk i mamy inny fotelik(u mnie i męża inny nie pamiętam tylko firm.)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry