• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No właśnie u nas mąż to samo mówi że przy takim zderzeniu żaden fotelik nie da rady. Generalnie to mała nie lubi jeździć w samochodzie, nic nie widzi i zaraz jest płacz. Każdy wyjazd to jest męczarnia. Dlatego zastanawiam się czasem nad fotelikiem przodem do kierunku jazdy...
Ja kiedyś widziałam na FB wypadek, który wyglądal jak śmiertelny. Dzieci w foteliku Minikid 2.0 i nic im nie było, natomiast ojciec wylądował w szpitalu.
Tyle że nie mam pojęcia na ile to byla prawda, a na ile akcja marketingowa.

reklama
Jeśli chodzi o foteliki samochodowe to polecam na fb znaleźć sobie grupę "osiem gwiazdek foteliki". Jest tam masa przydatnej wiedzy. Duzo polecajek co do różnych modeli. I wlasnie duzo zdjec powypadkowych. I wtedy czlowiek dopiero zdaje sobie sprawę jak ważne jest bezpieczeństwo.
My kupując nawet nosidelko bylismy nieswiadomi co i jak. Kiedyś przypadkiem trafiłam na tą grupę. I teraz w piątek jedziemy po kolejny fotelik dla małej juz do salonu
Albo grupę "fotelik.info". Tam też się można masę przydatnej wiedzy dowiedzieć.

Hejo dziewczyny, my wróciliśmy właśnie z kolejnego urlopu :D tak więc wracam do udzielania sie :D Bylismy w górkach. Młoda zachowywała sie bardzo ładnie, nawet super spała (tzn nie budziła sie czesciej niż co 2/3h 😅 ). Nie pochorowała sie na szczęscie, lekko tylko ma przytkany nosek.

@Święta92 - jaki polecasz zestaw do inhalacji? Chce nabyć to od razu ją bede inhalować :P a wiem, ze jesteś specem :D

Poza tym młoda juz pieknie staje z podparciem. Niestety cos jej się włączyło, że bawi sie tylko jak ktos jest przy niej. Inaczej niezadowolona, człapie po mieszkaniu i szuka z płaczem 😅

Jeśli chodzi o jedzenie to idzie jej coraz lepiej. Potrafi zjeść nawet pół takiego większego słoiczka. A czasami dwie łyżeczki i więcej nie chce - zaciska usta :D nie potrafie jeszcze rozgryźć od czego jest zależny jej apetyt :D
Specem nie jestem 😂 poprostu lubię wiedzieć, dopytuje się bo niestety teraz lekarze są jacy są 😂 generalnie do soli fizjo, może być maseczka z dziurami po bokach. Przy sterydach czy lekach maseczka powinna nie mieć dziur.ktos tu napisał, że można zakleić taśma (wydaje się fajny pomysł) po inhalacji sterydsmi powinno sie pluskać jamę ustna, i myc oczy i buzke 😀

Pl
Specem nie jestem 😂 poprostu lubię wiedzieć, dopytuje się bo niestety teraz lekarze są jacy są 😂 generalnie do soli fizjo, może być maseczka z dziurami po bokach. Przy sterydach czy lekach maseczka powinna nie mieć dziur.ktos tu napisał, że można zakleić taśma (wydaje się fajny pomysł) po inhalacji sterydsmi powinno sie pluskać jamę ustna, i myc oczy i buzke 😀
Pluskać😂

reklama
To ja zaklejam :P a co do soli polecam nebu dose hialuronic .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry