Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, trochę mnie nie byłochciałam tylko zaraportować że złapałam koronawirusa, a ode mnie złapał mąż. Czujemy się dobrze, ponoć nie ma on wpływu na dziecko więc się nie martwię
![]()
Już za ok 2 tyg. będę mogła podejść do badania. Robi się między 15 a 17 tc. 2 tygodnie czeka się na wyniki i wszystko będzie jasne, łącznie z płcią.
Można wiedzieć ile kosztuje taki prywatny test? Jeśli nie chcesz to nie odp
Po prostu uważam, że te testy powinny być ogólnodostępne, wtedy byłby rzeczywisty podgląd dot. pandemii i liczby zachorowań
Chyba bym tam babkę na miejscu udusiła za taki numer. A wyjaśniła chociaż skąd ten pośpiech?
Przykro mi. Mocno trzymam kciuki, żeby jednak dzidzia była zdrowa
U mnie też mdłości odpuściły. Częściej mi słabo. Ze śniadaniem muszę się spieszyć, bo jak nie zjem to już jestem bliska omdlenia. Potem w ciągu dnia też różnie, ale w porównaniu z wirówką w żołądku to i tak pikuś
Mnie najbardziej drażni mój kompletny brak cierpliwości. Przy 2 latku który właśnie bada moje granice wytrzymałości bywa czasami naprawdę ciężko
I jestem potem zła na siebie, bo przy takim maluchu powinnam być oazą spokoju a cały czas chodzę nabuzowana.
Ja w nocy tez niw umialam spacObudziłam się na siku i nie mogę zasnąć, zajrzałam na forum a wy tu o jedzeniu. Teraz nie mogę spać bo myślę co zjem na śniadanie![]()
Mam nadzieję że jednak wszystko będzie dobrzeDziewczyny dzisiaj dostałam wynik PAPP-a, i niestety genetyk rekomenduje amniopuncję, trisomia 21 1:238.
Trzymam kciukiA ja mam mega stres o 9 mam wizytę. Piszecie o tych wszystkich smakołykami A ja nic do ust nie mogę włożyć.