• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja mam kurtke i spodnie na szelkach :) taki komplet. Oczywiscie uzywany kupilam 😂
O a skąd spodnie? Bo nie umiem nigdzie znaleźć w alka rozmiarze.
Tez bym juz bardzo chciala mloda oduczyc…. 😵‍💫 ale za nic sie nie chce zlapac mleka sztucznego 🥴 smoka tez nie chce. I co tu robic !?? 😪

Ja tez slyszalam o musztardzie 🤣🤣🤣
Nie wiem sama co robic, mi to nocne karmienie najbardziej przeszkadza. Potem nie chcę nic jeść w ciągu dnia.

Nie wiem sama co robic, mi to nocne karmienie najbardziej przeszkadza. Potem nie chcę nic jeść w ciągu dnia.
Ja wstępnie wracam do pracy w pierwszej połowie przyszłego roku i ostatnio jak się zastanowiłam to ja nie wiem jak to przeżyje. Że tyle razy będę w nocy wstawać i potem jeszcze rano się zbierać do roboty 🥺 już teraz czasami jak osa chodzę jak się często obudzi w nocy. A co dopiero później...
Dziewczyny u nas taka super nocka że rano do kaszki młodemu kawę nasypałam😂 koszmarne są dla mnie te ranki, jestem nieprzytomna 🥴
Dobrze, ze nie zjadł bo chyba by chodził po ścianach :D

Ja wstępnie wracam do pracy w pierwszej połowie przyszłego roku i ostatnio jak się zastanowiłam to ja nie wiem jak to przeżyje. Że tyle razy będę w nocy wstawać i potem jeszcze rano się zbierać do roboty 🥺 już teraz czasami jak osa chodzę jak się często obudzi w nocy. A co dopiero później...

Dobrze, ze nie zjadł bo chyba by chodził po ścianach :D
Ja to rozważam pójście do pracy na nocki, bo wtedy nie będę musiała wstawać w nocy😂

reklama

z cocdrillo, rozmiar 80 wzięłąm (oni mają dużą rozmiarówkę). W sumie to jeszcze nie przymierzałam spodni :D ale jak cos to planuje podwinąć nogawki. kurtke raz założyłam i trzeba było podwinąć rękawy.

To moja ostatnio się rozkręciła z jedzeniem stałych pokarmów. Chyba odkąd zaczęłam jej dawac jeszcze dwie doatkowe przekąski. Najgorzej jej wchodzi śniadanie.. po przyssanej nocy :P Już trudno, jak nie bedzie chciała innego mleka to będziemy próbowali odstawiać bez mieszanki i tyle. Ale co ja tam wiem jak to bedzie wyglądało (mam nadzieje, że nie skończe z 1,5 rocznym dzieckiem na piersi - ja akurat nie chce tak długo karmić) - bo już dużo sobie zakładałam i nie wyszło :D🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry