Ja mam kurtke i spodnie na szelkachJa wlasnie sprzedałam kombinezon, wolę jednak kurtkę haha.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam kurtke i spodnie na szelkachJa wlasnie sprzedałam kombinezon, wolę jednak kurtkę haha.
Tez bym juz bardzo chciala mloda oduczyc….Dziewczyny o co chodzi z oduczaniem dziecka od piersi na gorzki paluszek ?
Ale na 100% to nie sa jeszcze swiadome „slowa”. Raczej sie bawi w ten sposób.Nasza tak: mama, tata, bam, bau, dada. Smiesznie gada jak jest zla i nas opieprza to jedzie wszystko po kolei i z takim przekąsem![]()
O a skąd spodnie? Bo nie umiem nigdzie znaleźć w alka rozmiarze.Ja mam kurtke i spodnie na szelkachtaki komplet. Oczywiscie uzywany kupilam
![]()
Nie wiem sama co robic, mi to nocne karmienie najbardziej przeszkadza. Potem nie chcę nic jeść w ciągu dnia.Tez bym juz bardzo chciala mloda oduczyc….ale za nic sie nie chce zlapac mleka sztucznego
smoka tez nie chce. I co tu robic !??
Ja tez slyszalam o musztardzie![]()
Oj ja nocne to też bym chętnie oddałaO a skąd spodnie? Bo nie umiem nigdzie znaleźć w alka rozmiarze.
Nie wiem sama co robic, mi to nocne karmienie najbardziej przeszkadza. Potem nie chcę nic jeść w ciągu dnia.
Ja wstępnie wracam do pracy w pierwszej połowie przyszłego roku i ostatnio jak się zastanowiłam to ja nie wiem jak to przeżyje. Że tyle razy będę w nocy wstawać i potem jeszcze rano się zbierać do robotyO a skąd spodnie? Bo nie umiem nigdzie znaleźć w alka rozmiarze.
Nie wiem sama co robic, mi to nocne karmienie najbardziej przeszkadza. Potem nie chcę nic jeść w ciągu dnia.
Dobrze, ze nie zjadł bo chyba by chodził po ścianachDziewczyny u nas taka super nocka że rano do kaszki młodemu kawę nasypałamkoszmarne są dla mnie te ranki, jestem nieprzytomna
![]()
Ja notorycznie zalewam kawe zimna wodaDziewczyny u nas taka super nocka że rano do kaszki młodemu kawę nasypałamkoszmarne są dla mnie te ranki, jestem nieprzytomna
![]()
Ja to rozważam pójście do pracy na nocki, bo wtedy nie będę musiała wstawać w nocyJa wstępnie wracam do pracy w pierwszej połowie przyszłego roku i ostatnio jak się zastanowiłam to ja nie wiem jak to przeżyje. Że tyle razy będę w nocy wstawać i potem jeszcze rano się zbierać do robotyjuż teraz czasami jak osa chodzę jak się często obudzi w nocy. A co dopiero później...
Dobrze, ze nie zjadł bo chyba by chodził po ścianach![]()
z cocdrillo, rozmiar 80 wzięłąm (oni mają dużą rozmiarówkę). W sumie to jeszcze nie przymierzałam spodniO a skąd spodnie? Bo nie umiem nigdzie znaleźć w alka rozmiarze.