kwiatek250
Fanka BB :)
Rewelacja!Dziewczyny no to mi się trafił prezent na gwiazdkęZrobiłam test a tu dwie kreski
Nie wiem jak to ogarnę
ale póki co bardzo się cieszę
Oczywiście po świętach jadę do gina na potwierdzenie i badania.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rewelacja!Dziewczyny no to mi się trafił prezent na gwiazdkęZrobiłam test a tu dwie kreski
Nie wiem jak to ogarnę
Ooo wow. Ale prezent. ! Wielkie gratulacje <3 dbaj o siebie na ile to możliwe;pDziewczyny no to mi się trafił prezent na gwiazdkęZrobiłam test a tu dwie kreski
Nie wiem jak to ogarnę
Raaaany gratulacje !!!!!!!!!!!!!Dziewczyny no to mi się trafił prezent na gwiazdkęZrobiłam test a tu dwie kreski
Nie wiem jak to ogarnę
Gratulacje kochana!Dziewczyny no to mi się trafił prezent na gwiazdkęZrobiłam test a tu dwie kreski
Nie wiem jak to ogarnę
GratulacjeDziewczyny no to mi się trafił prezent na gwiazdkęZrobiłam test a tu dwie kreski
Nie wiem jak to ogarnę
Nic się nie stało ?Coś pechowe te święta. Właśnie wracamy z wigilii od moich rodziców i mieliśmy wyjeżdżać z parkingu... Ktoś w nas wjechał jak parkował![]()
Nieee, tylko bok nam zarysował gościu. Parkował tyłem na miejscu obok tego, na którym staliśmy.Nic się nie stało ?