rosenberg
Fanka BB :)
Mój tez się mieści i jeszcze długo pojeździWiecie co ja nie wiem czy moje dziecko takie małe że mieści się w kobylcealbo duży fotelik
kurcze ma jeszcze tyle miejsca
jednak dobry fotelik kupilan
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój tez się mieści i jeszcze długo pojeździWiecie co ja nie wiem czy moje dziecko takie małe że mieści się w kobylcealbo duży fotelik
![]()
No właśnie więc jestem zła na sprzedawcę, bo mówilam co i jak. Mógł zaproponować coś na pasy niestety, a ja też bez mózgu wzięłam co polecał.To wcale się nie dziwię, ja sama mam.problem z montażem...
Rozumiem, ale chciałam żeby mogły go odbierać różne osoby w razie czego, siostra miała joie i zamontowanie tego fotelika to 5 sekund, wolałabym coś takiego.My mamy u siebie w aucie jeden, a drugi ma Mama u siebie. Tylko wiadomo ten u Mamy to z trochę niższej półki.
Czarek też jeszcze ma trochę miejsca w kobyłce, ale już powoli musimy zacząć rozglądać się za kolejnym fotelikiem, żeby potem nie było wybierania na szybkoWiecie co ja nie wiem czy moje dziecko takie małe że mieści się w kobylcealbo duży fotelik
![]()
No właśnie więc jestem zła na sprzedawcę, bo mówilam co i jak. Mógł zaproponować coś na pasy niestety, a ja też bez mózgu wzięłam co polecał.
To chyba dobrze trafiliśmy na sprzedawce, bo montował z mężem fotelik, przymierzaliśmy młodego i uprzedzał, że jest kłopotliwy w montażu...
Tylko to takie na fair jak sprzedasz go tylko za 800 zł ....
Sirona Z plus z Cybexa-na ta sama bazeDziewczyny jaki wybrałyscie fotelik samochodowy?
Ja sie napalilam na ten fotelik, ale wlasnie te pasy kotwiczace nas zniechecily i ilosc miejsca, ktora on zajmuje.Minikid 2.0
Ale nie polecam, jak masz isofixa to najlepiej coś zapinanego na niego lub coś na pasy. Te pasy kotwiczące są masakryczne, nam auto padło i musiał nas ktoś wozić w święta, sam montaż 20 minut, no nie polecam.
Co?Widzicie to co ja?![]()
Zdjęcie mi się nie wkleiło
Ooo ale postępy !! Super !Zdjęcie mi się nie wkleiło![]()