G
gość _199
Gość
Mojej mamie wyszedł pozytywny, a na drugi dzień negatywny, to tyle w kwestii testów.Tak, robilam sobie i jej. Bo ona sama się bała. I jej wyszedl negatyw mi pozytyw. No jakim cudem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojej mamie wyszedł pozytywny, a na drugi dzień negatywny, to tyle w kwestii testów.Tak, robilam sobie i jej. Bo ona sama się bała. I jej wyszedl negatyw mi pozytyw. No jakim cudem
Ja tym wymazom nie wierzęTak, robilam sobie i jej. Bo ona sama się bała. I jej wyszedl negatyw mi pozytyw. No jakim cudem
Tez im nie wierzę. Ale to jej miał wyjśćJa tym wymazom nie wierzęw ciąży jak miałam covid to raz miałam pozytyw, potem niepewny, znowu pozytyw, negatyw, pozytyw
![]()
żeby pomieszali próbówki to chyba nie ma opcjiTez im nie wierzę. Ale to jej miał wyjść![]()
A robilas z tych domowych wymazowek . ?Tez im nie wierzę. Ale to jej miał wyjść![]()
O kurde ale przebojeU mnie dzis katastrofa. Najpierw zepsuło się auto. Potem mloda rozbiła głowę o szafkę A na końcu pies się zsikal ze strachu jej płaczu na podłogę A ta to polizala.... trzymajcie mnie bo to dopiero 9. Az strach pomyśleć co będzie potem
Nie przejmuj się. Mój Filip ostatnio zabrał się za sucha kocia karmę u dziadkow. Nie wiem czy zjadł bo nie widziałam, ale zakładam, że takU mnie dzis katastrofa. Najpierw zepsuło się auto. Potem mloda rozbiła głowę o szafkę A na końcu pies się zsikal ze strachu jej płaczu na podłogę A ta to polizala.... trzymajcie mnie bo to dopiero 9. Az strach pomyśleć co będzie potem
Dokładnie.. ja tak miałam. Trzeba czasu i myślę, że się dogadacie bez problemu.No nawet matki mają pierwsze dni bez chemii z dzieckiemtakze jak sprawdzona to bym brała w ciemno!!
Hania 2 dni temu bawiła się w swojej kupie.... Myslalam ze tapla się woda z bix boxa a to okazało się że kupa jej wszędzie wypłynęła. I robiła Pacu Pacu... Twarz była w kupie wszystko!Nie przejmuj się. Mój Filip ostatnio zabrał się za sucha kocia karmę u dziadkow. Nie wiem czy zjadł bo nie widziałam, ale zakładam, że takwczoraj tak się wybombil, że aż krew się pojawiła gdzieś z buzi, ale nie wiem skąd bo nie dał sprawdzić i szybko przestała lecieć
ale żyje i ma się dobrze