reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Filip dostanie autko na akumulatorek 😉
My mamy po basi ale u nas dla pierwszego dziecka się nie sprawdził, bardziej bajer dla rodziców 😂 u nas to dostanie ale szukam więcej inspiracji

Załączniki

• Screenshot_20220122_105517_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220122_105517_com.android.gallery3d.jpg
    206,2 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Macie jakieś pomysły na prezenty na roczek?
Mój wszystko ma więc kasę dostanie tylko chrzestna już się pytała co chce już kupiła mu jakiś dresik fajny i kasę dostanie....ja już mówię że ubrań nie chce bo mam tego w trzy i dupy 🤣a i tak w połowie nie przechodzi 😂a Kinga na 7urodziny dostała srebrny łańcuszek z aniołkiem bo nie dostała na chrzciny jakoś nikt nie pomyślał 🙂Bo Natalia i Kuba dostali na chrzciny po łańcuszku 😀Dzieci chore ale byłam z nimi na dworze dużo śniegu mamy 😱żeby trochę się pobawiły ja się nawet lepiej czuje bo też mi z nosa ciekło bo się zaraziłam od Natalii 😂

My mamy po basi ale u nas dla pierwszego dziecka się nie sprawdził, bardziej bajer dla rodziców 😂 u nas to dostanie ale szukam więcej inspiracji
u nas to jest hit, moja siostra ma dla swojej i jak jesteśmy u nich to Filip z autka nie schodzi🙈 jezdzimy po pokoju tam i spowrotem i mu sie nie znudzi dlatego chcemy na wiosne zeby mial na dwor swoje😉

Zginęłam z forum na chwile bo wykorzystałam urlop meza i zostawiłam go z małą a sama ?;D poszlam kłaść plytki w wejściu.... tak tak. Dla mnie budowlanka to najlepszy sposób zrelaksowania glowy ;D mloda zadowolona bo nacieszyła się tatą, ja odreagowałam a tata sie wykazał co do opieki. I wszyscy zadowoleni. Wczoraj mieliśmy jechać na mazury ale tak śniegu sypnęło ze wyjazd przełożony.

Wlasnie czekam aż mala wstanie z drzemki i lecimy na sanki.

Zginęłam z forum na chwile bo wykorzystałam urlop meza i zostawiłam go z małą a sama ?;D poszlam kłaść plytki w wejściu.... tak tak. Dla mnie budowlanka to najlepszy sposób zrelaksowania glowy ;D mloda zadowolona bo nacieszyła się tatą, ja odreagowałam a tata sie wykazał co do opieki. I wszyscy zadowoleni. Wczoraj mieliśmy jechać na mazury ale tak śniegu sypnęło ze wyjazd przełożony.

Wlasnie czekam aż mala wstanie z drzemki i lecimy na sanki.
U nas tak sypie, że wyszliśmy na sanki ale musiałam go wziąć na ręce i nosiłam go koło domu bo sypało mu do oczu 😆

reklama
Do góry