reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, któraś z Was pisała, że dziecko miało zaczerwieniony policzek, taki placek czerwony od ząbkowania? U nas w nocy zaczął się katar i ten czerwony policzek. W sumie widać już jedynki górne więc pewnie teraz będą się przebijać. Ida dopiero usnęła. Mąż próbował ją uśpić to bez szans dzisiaj, prawie trzy godziny z nią balowaliśmy😭
U mnie mały miał czerwone poliki 🙂

reklama
U nas tak jest, od wczoraj chodzi z czerwonymi policzkami, tylko nie wiem co może mu tam wychodzić.

Dziewczyny jestem zła :( mój gin wycofał zastrzyki antykoncepcyjne i jestem w kropce co teraz mam przyjmować. Nie chcę tabletek, bo o nich nie pamiętam 😭
A wkładka ? Ja mam levosert. Wiem, że to spory koszt na raz. Ale masz z głowy i najważniejsze, nie musisz pilnować się.
A czemu wycofał ?

Moja Kinga miała wózek jak miała rok skończony dobry chyba tak z półtorej roku to fajnie się bawiła takim wózkiem 😀
No ja jakoś tego nie widzę. Lena ma serie 4 zabawek z fisher price i je lubi, traktorek Safari, kostkę v tech, jakieś pianinka i lubi je. Wydaje mi się, że jest po prostu za małą na to. Jakby dostała to, dopiero na święta za rok, to ok.

A wkładka ? Ja mam levosert. Wiem, że to spory koszt na raz. Ale masz z głowy i najważniejsze, nie musisz pilnować się.
A czemu wycofał ?
Nie mogę przy karmieniu :(
Właśnie nie wiem, najgorsze, że tak polecsl, więc pierwszy miałam w połowie października i dzwonie żeby zapytać, czy ceny się zmieniły, bo powinnam zrobić już teraz zastrzyk, a recepcjonistka, że oferowali to do końca października.. już mógł powiedzieć że to jednorazowy zastrzyk.

reklama
Nie mogę przy karmieniu :(
Właśnie nie wiem, najgorsze, że tak polecsl, więc pierwszy miałam w połowie października i dzwonie żeby zapytać, czy ceny się zmieniły, bo powinnam zrobić już teraz zastrzyk, a recepcjonistka, że oferowali to do końca października.. już mógł powiedzieć że to jednorazowy zastrzyk.
Możesz wkladke nie hormonalna,albo implant antykoncepcyjny. Ja jakoś nie lubię ingerencji hormonalnej w żadnej postaci i ciagle sie zastanawiam nad tym implantem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry