A czemu chodzisz z mala do neurologa?Superu nas jeszcze nie ten etap. Mamy na 25 lutego na kontrol do neurologa zobaczę co powie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu chodzisz z mala do neurologa?Superu nas jeszcze nie ten etap. Mamy na 25 lutego na kontrol do neurologa zobaczę co powie.
Szkoda, że to jest takie drogie, a ja będę karmiła jeszcze maks do maja i potem już chciałabym normalnie kalendarzyk prowadzić, dlatego te zastrzyki były super. Bo jak na razie nadal nie mam okresu.Możesz wkladke nie hormonalna,albo implant antykoncepcyjny. Ja jakoś nie lubię ingerencji hormonalnej w żadnej postaci i ciagle sie zastanawiam nad tym implantem.
Byłam wtedy, co pediatra powiedziała, że ciemiączko za szybko się zrosło. I byłam raz, potem dwa razy na kontroli i teraz po roku kazał przyjść na kontrol. Wiesz, to na NFZ jest, więc nic nie tracę. Zyskuję święty spokój.A czemu chodzisz z mala do neurologa?
No chyba, że u kogoś innego szukać.Nie mogę przy karmieniu
Właśnie nie wiem, najgorsze, że tak polecsl, więc pierwszy miałam w połowie października i dzwonie żeby zapytać, czy ceny się zmieniły, bo powinnam zrobić już teraz zastrzyk, a recepcjonistka, że oferowali to do końca października.. już mógł powiedzieć że to jednorazowy zastrzyk.
MatkoMoja Natalia dostała ospyja zwariuje już 3tydzien z Kinga siedzę
![]()
Ojj jeszcze czekaj na Kubę!Moja Natalia dostała ospyja zwariuje już 3tydzien z Kinga siedzę
![]()
przechorują wszyscy i z głowy!Moja Natalia dostała ospyja zwariuje już 3tydzien z Kinga siedzę
![]()
No niby tak za jednym razem Kubie narazie nic nie widaćprzechorują wszyscy i z głowy!![]()
Moja mama mówi, że to choroby to był horror. Nas w domu też byla trójka i to w takiej konfiguracji jak u Ciebie. Jeden przyniósł do domu i cała 3 po kolei chora i na końcu mama...No niby tak za jednym razem Kubie narazie nic nie widać![]()