Ja mam dafi i nie ma osadu. Poprostu szwagierka mowila ze lepiej kranową bo ten filtr cos tam wypłukuje. Teraz nie pamiętam coWłaśnie też mam plan przebadać żeby wiedzieć co pijemy. Ja używam filtrów Brita i zostawiają taki czarny osad więc nie do końca jestem przekonana co do jakości tej wody.
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
przeważnie pełny bbox wypija w ciągu dnia. Daję przegotowaną wodęDziewczyny ile wasze maluchy piją wody w ciągu dnia? Dajecie butelkowaną czy z filtra?
kwiatek250
Ja daję wodę butelkową i jedną butlę wypija, czasem trochę więcej.
Maluszek001
Dziewiąty ząb się przebija
ale chociaż było 2.5 miesiąca przerwy w ząbkowaniu 
U nas z filtra. Pije bardzo duzo, ciezko to zmierzyc bo wiadomo, czesto sie bawi tą wodą ale napelniam pare razy dziennie. Gorzej ze nic innego nie chce pic. Zadnego innego mleka. Poza cycusiowym oczywiscie ktore staram sie uparcie odstawic….Z filtra. Nie za wiele, ale mało cały czas dostęp do wody. Może z pół bidonu.
To dlatego ze jednym ze skladnikow filtrujacych jest wegiel, ja uzywam podróbek brity i troche mnie to wystraszylo, ale maja na stronie o tym informacje.Właśnie też mam plan przebadać żeby wiedzieć co pijemy. Ja używam filtrów Brita i zostawiają taki czarny osad więc nie do końca jestem przekonana co do jakości tej wody.
Dlaczego przefiltrowana woda może być czarna? — Wsparcie
Dlaczego przefiltrowana woda może być czarna? Zadaj pytanie online lub telefonicznie, połączenie jest bezpłatne.
G
gość _199
Gość
U nas tak samo, nawet mleka z bidonu nie chcęU nas z filtra. Pije bardzo duzo, ciezko to zmierzyc bo wiadomo, czesto sie bawi tą wodą ale napelniam pare razy dziennie. Gorzej ze nic innego nie chce pic. Zadnego innego mleka. Poza cycusiowym oczywiscie ktore staram sie uparcie odstawic….
reklama
G
gość _199
Gość
U mnie dramat, miał być wieczór filmowy i jest wieczór z młodym w łóżkuDziewczyny, jak u Was nocki??? Boże kiedy ja w końcu pośpie???![]()