reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ostatnio nawet 3 noce z rzędu pierwsza pobudka była dopiero koło 3:00 🙄 a potem jedna nad ranem. Codziennie trzymam kciuki żeby było dobrze w nocy bo ja już też wymiekam trochę. W dzień to dalej karmie milion razy :D mam nadzieję, że po roczku zacznie się robić lepiej w kwestii spania albo chociaż jak do żłobka pójdzie. Drzemka już się super ustabilizowała, zwykle śpi ponad 2h w środku dnia, wcześniej tak spał po 30 min czasami 🥴 jeszcze tylko te nocki...
Ranyyyy zazdrooo… moze wlasnie przez to ze tak duzo je w ciagu dnia. U nas juz malutko. No ale zwyklego jedzenia je znowu calkiem sporo, powinna sie najadac.

reklama
Dziewczyny hania wstala juz 3 razy od 20stej. Ledwo widzę na oczy.. Jestem zmęczona tym więzieniem w domu.... Nie dziwie się, że ludzie popadają w depresję teraz bardziej... Byle do czwartku. Jutro spędzę z dziewczynami pol dnia na balkonie chyba...
Przybijam piatke do piereszego zdania ! ✋

@ness. a ja często Twoj dostaje piers w ciagu dnia? U nas 2razy + przed spaniem. Mam wrazenie ze nie ma tam w tych piersiach juz zbyt wiele, moze dlatego tak czesto znowu sie budzi.
Zależy od dnia, czasem ze dwa razy, a czasem więcej, ale ja widzę, że mam dużo pokarmu, czasem jak go na leżąco karmie, to jeszcze bokiem mu leci i jest plama na materacu.

Zauważyłam że jak u Was gorsze noce, tak u nas nawet całkiem dobre. Zasnął wczoraj po 20, ok północy pobudka na mleko, kolejna pobudka po 4, wzięłam go do nas do łóżka i spał do 6:30

reklama
Taak to już dzisiaj !
Wszystkiego najlepszego dla Krzysia 🥰🥰🥰🥳🥳

Aż mi się łezka w oku zakręciła, że rok temu l tej porze stary mnie odprowadzał do szpitala 😭
Ja już tak jakby od wczoraj wieczora byłam w szpitalu, rok temu o 9 rano podłączyli mi oksytocynę a cc miałam o 19:43 ❤️

Do góry