Ranyyyy zazdrooo… moze wlasnie przez to ze tak duzo je w ciagu dnia. U nas juz malutko. No ale zwyklego jedzenia je znowu calkiem sporo, powinna sie najadac.Ostatnio nawet 3 noce z rzędu pierwsza pobudka była dopiero koło 3:00a potem jedna nad ranem. Codziennie trzymam kciuki żeby było dobrze w nocy bo ja już też wymiekam trochę. W dzień to dalej karmie milion razy
mam nadzieję, że po roczku zacznie się robić lepiej w kwestii spania albo chociaż jak do żłobka pójdzie. Drzemka już się super ustabilizowała, zwykle śpi ponad 2h w środku dnia, wcześniej tak spał po 30 min czasami
jeszcze tylko te nocki...
reklama
Przybijam piatke do piereszego zdania !Dziewczyny hania wstala juz 3 razy od 20stej. Ledwo widzę na oczy.. Jestem zmęczona tym więzieniem w domu.... Nie dziwie się, że ludzie popadają w depresję teraz bardziej... Byle do czwartku. Jutro spędzę z dziewczynami pol dnia na balkonie chyba...

marta18691
Fanka BB :)
Kamień chyba wypłukujeJa mam dafi i nie ma osadu. Poprostu szwagierka mowila ze lepiej kranową bo ten filtr cos tam wypłukuje. Teraz nie pamiętam co![]()

G
gość _199
Gość
Zależy od dnia, czasem ze dwa razy, a czasem więcej, ale ja widzę, że mam dużo pokarmu, czasem jak go na leżąco karmie, to jeszcze bokiem mu leci i jest plama na materacu.@ness. a ja często Twoj dostaje piers w ciagu dnia? U nas 2razy + przed spaniem. Mam wrazenie ze nie ma tam w tych piersiach juz zbyt wiele, moze dlatego tak czesto znowu sie budzi.
G
gość _199
Gość
Taak to już dzisiaj !
Wszystkiego najlepszego dla Krzysia

Aż mi się łezka w oku zakręciła, że rok temu l tej porze stary mnie odprowadzał do szpitala

reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Ja już tak jakby od wczoraj wieczora byłam w szpitalu, rok temu o 9 rano podłączyli mi oksytocynę a cc miałam o 19:43Taak to już dzisiaj !
Wszystkiego najlepszego dla Krzysia
Aż mi się łezka w oku zakręciła, że rok temu l tej porze stary mnie odprowadzał do szpitala![]()