rosenberg
Fanka BB :)
To Ty mieszkasz na końcu świataWiecie co ja lubię organizować imprezy. Lubię ludzi gościć!wtedy daje z siebie wszystko. Lubię nakarmić
szkoda, że wszystkie daleko mieszkacie ode mnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To Ty mieszkasz na końcu świataWiecie co ja lubię organizować imprezy. Lubię ludzi gościć!wtedy daje z siebie wszystko. Lubię nakarmić
nawet nie mów, u nas od kilku dni zasypianie na noc trwa nawet 2 godziny! A ile przy tym jest płaczuAle bym poszła na taki roczek, zjeść co jest i napić się też
Mój potwór niestety jeszcze nie spi, ostatnio jakoś ciężko idzie wieczorem zasypianie i mam wrażenie, że to moze jakis skok rozwojowy? Zaczyna chodzić i w ogóle dużo nowych umiejętności widzę, więc mam nadzieję że to tylko skok![]()
Filipki już tak mają, że z nich takie potworynawet nie mów, u nas od kilku dni zasypianie na noc trwa nawet 2 godziny! A ile przy tym jest płaczu![]()
no własnie już dziś mowilam ze to diabełek małyFilipki już tak mają, że z nich takie potwory
U nas nawet nie tak długo, zwykle jakoś się udaje w miarę szybko, ale często zanim się wyciszy to się wykręca i jęczy i na brzuszek, dostał ostatnio też jakichś mocy nadprzyrodzonych i ciężko mi go w ogóle utrzymać... a to malizna 8,5kg :| Nie chcę sobie wyobrażać co będzie jak podrośnie![]()
Zazdrojutro idę na masaż![]()
Ja tez bardzo lubie robic imprezki-tylko sprzatac potem nie lubieWiecie co ja lubię organizować imprezy. Lubię ludzi gościć!wtedy daje z siebie wszystko. Lubię nakarmić
Zapraszam! Nie wiem jak sie z tym obrobie, ale mam zamowiona opiekunke na piatek i sobote od rana.Mogę wpaść ?brzmi pycha!