reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Trzydniówka to raczej nie będzie, bo nie miał aż tak wysokiej temperatury, a dziś max 37,8 zresztą nie miał od kogo się zarazić. Jak jakiś wirus, czy coś to też mega dziwne, bo musiałby złapać z powietrza, no i objawów żadnych nie ma. Mi też najbardziej to zum pasuje, chociaż niedawno jak mu zmieniałam pieluchę to już tak nie śmierdziało. Nie zdziwię się jak wyniki wyjdą w normie, tyle, że wtedy ta lekarka nic nowego już nie wymyśli, będę musiała próbować wcisnąć się do tej mojej.
U nas przy trzydniowce też nie było bardzo wysokiej gorączki. Ale był właśnie bardzo słaby a na koniec pojawiła się wysypka. Ale dobrze że zrobiliście badania przynajmniej będzie pewność czy to zum czy nie.

reklama
Trzydniówka to raczej nie będzie, bo nie miał aż tak wysokiej temperatury, a dziś max 37,8 zresztą nie miał od kogo się zarazić. Jak jakiś wirus, czy coś to też mega dziwne, bo musiałby złapać z powietrza, no i objawów żadnych nie ma. Mi też najbardziej to zum pasuje, chociaż niedawno jak mu zmieniałam pieluchę to już tak nie śmierdziało. Nie zdziwię się jak wyniki wyjdą w normie, tyle, że wtedy ta lekarka nic nowego już nie wymyśli, będę musiała próbować wcisnąć się do tej mojej.
A jak teraz się czuje Czaruś?

Chyba nie za dobrze, obudził się, dałam mu mleko, ale jest taki bez życia, widać, że osłabiony i znów zrobił się rozpalony, ale organizm chyba walczy, bo co temperatura dochodzi do 38, to zaraz spada, a ja w zniecierpliwieniu czekam na wyniki... A jak Lenka?
Właśnie jak wyższa temp to znaczy, że organizm walczy :D mam nadzieje, że szybko Czarek wróci do formy!!

Chyba nie za dobrze, obudził się, dałam mu mleko, ale jest taki bez życia, widać, że osłabiony i znów zrobił się rozpalony, ale organizm chyba walczy, bo co temperatura dochodzi do 38, to zaraz spada, a ja w zniecierpliwieniu czekam na wyniki... A jak Lenka?
Oby jak najszybciej przeszło. Dzisiaj już lepiej. Ale nie bawi się. Spała 2 godziny, potem nie spała 2 godziny i znowu śpi już 2 godziny.. tylko na mnie śpi. Budzi się już.

Załączniki

• received_359785498991205.jpeg
    received_359785498991205.jpeg
    44,5 KB · Wyświetleń: 97
Właśnie jak wyższa temp to znaczy, że organizm walczy :D mam nadzieje, że szybko Czarek wróci do formy!!
No to właśnie napisałam, że rośnie, spada, rośnie spada i tak w kółko. To, że spada to jak na moje dobrze i znaczy, że organizm chwilowo wygrywa 💪 jakby mu się utrzymywało 38,5 lub więcej to już podałabym przeciwgorączkowy i też by temperatura spadła, ale sztucznie, to takie trochę przeszkadzanie organizmowi, ale wiadomo zawsze trzeba wybrać mniejsze zło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry