zgredzus
Fanka BB :)
ja zamówiłam coś takiego plus będzie jeszcze 1 z helem. U nas weekend roczkowy za tydzień, sobota jedna rodzina, niedziela druga. Muszę pomyśleć co na stół.A jakie jeszcze ozdoby/niespodzianki szykujesz? Zainspiruj mnie !![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja zamówiłam coś takiego plus będzie jeszcze 1 z helem. U nas weekend roczkowy za tydzień, sobota jedna rodzina, niedziela druga. Muszę pomyśleć co na stół.A jakie jeszcze ozdoby/niespodzianki szykujesz? Zainspiruj mnie !![]()
Piękne fotkiDodaje jeszcze kilka fotek roczkowych. Co prawda roczek 10, a my już gotowi![]()
Ooo jaki elegancki kawalerDodaje jeszcze kilka fotek roczkowych. Co prawda roczek 10, a my już gotowi![]()
Tez wlasnie chce jakies z helem przywiazac, i tez myslalam o fotomagnezach, ale nie moge znalezc nic ciekawego…Jakieś balony, duży balon 1ka. Nic specjalnego. Rozowe serwetki. Nic dla gości nie ogarnęłam bo miały być zdjęcia hanichyba, że jutro jej jakieś zrobię
![]()
MojeCzy któreś dziecko jeździ jeszxze w kobylce? Czy tylko moje takie biedne![]()
Moja też jeszcze w kobylceCzy któreś dziecko jeździ jeszxze w kobylce? Czy tylko moje takie biedne![]()