Kurcze a pokazuje Ci wszystkie pobudki Twoja opaska? Bo ja wiem ze nie raz sie budze, a opaska nie zanotuje tego. Czasem mi sie zdarzylo zaniesc dziecko staremu i pojsc z powrotem spac i tego tez opaska nie pokazala.Sorry not sorry![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze a pokazuje Ci wszystkie pobudki Twoja opaska? Bo ja wiem ze nie raz sie budze, a opaska nie zanotuje tego. Czasem mi sie zdarzylo zaniesc dziecko staremu i pojsc z powrotem spac i tego tez opaska nie pokazala.Sorry not sorry![]()
Oo faktycznie, dzieki wielkielovelyparty ma ładne magnesy
ligezasJa też chcę wasze Instagramyjak stary ma focha na mnie to nie mam co robić wieczorami
z chęcią pooglądam
No właśnie nie. Dlatego się zastanawiam, czy ja na śpiocha ją ogarniam, że nie notuje, czy o co chodziKurcze a pokazuje Ci wszystkie pobudki Twoja opaska? Bo ja wiem ze nie raz sie budze, a opaska nie zanotuje tego. Czasem mi sie zdarzylo zaniesc dziecko staremu i pojsc z powrotem spac i tego tez opaska nie pokazala.
Ja Cię mam w znajomychbedzie_wiecej_dzieci![]()
Ja Ciebie teżJa Cię mam w znajomych![]()
Ja Ciebie też![]()
To podaj swój to zaproszę CięJa też chcę wasze Instagramyjak stary ma focha na mnie to nie mam co robić wieczorami
z chęcią pooglądam
Napiszę Ci w prywatnych wiadomościach na forum bo moja nazwa to nazwisko i imię i nie chce tego tutaj pisaćTo podaj swój to zaproszę Cię![]()