Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja urodziłam 18tego i do 16 włącznie mam urlop, więc jak urodziłaś dzień wcześniej, to tak jak piszesz, 16 już powinnaś wrócić do pracy.Moim zdaniem juz do pracy. Mi w ogole powiedziano ze do pracy mam powrot juz 16tego (ur. 17ego), a bylam przekonana ze 17ego. Dopytalam i ten link mi babeczka z kadr wyslala: Link do: Kalkulator urlopu macierzyńskiego i rodzicielskiego - kalkulatory.gofin.pl
A to ja mam 69 (a jak dodać opiekę to 71), ale miałabym 5 dni więcej, gdybym zrezygnowała z urlopu, który miałam zaplanowany już wcześniej na wakacje i od razu poszła na zwolnienie, i tak o tydzień go ucięłam, bo stwierdziłam, że bez sensu urlop marnować jak i tak idę na zwolnienieW ogóle okazalo się, że mam 76 dni urlopu bieżącego plus zaległego, pozdrawiam![]()
Ja się bardzo mało tak typowo bawię z dzieckiem. Po pierwsze on umie i lubi się bawić sam, po drugie zamiast zabawy, woli towarzyszyć mi w łazience, czy kuchni, czy cokolwiek tam robię, a po trzecie ja się do tego średnio nadaję, nie potrafię się bawić z dziećmi, niezależnie od wieku, z siostrzeńcami też się nigdy za dużo nie bawiłam, zawsze mnie męczyliDziewczyny a jak spędzacie czas z dzieciakami? Dużo się bawicie czy jednak Wasze dzieci umieją same się sobą zająć?
I jak ci idzie. ?? Też tak przeraźliwie płacze ?Ja ciągle próbuje Kochana ! Tak wiec jestem z Tobą !!!![]()
Bawie się sporo. Hania lubi zabawę,, budujemy mosty, rymowanki zabawy, tu Kokoszka dziobala, kopiemy piłkę, sensoryczne masażyk różnymi piłeczkami, idzie stonoga. Itp itdDziewczyny a jak spędzacie czas z dzieciakami? Dużo się bawicie czy jednak Wasze dzieci umieją same się sobą zająć?
Ja mam razem 85Ja 63Ale przebiłaś mnie
![]()
U nas juz bylo fajnie, generalnie za dnia dostaje juz tylko na druga drzemke (co bede wycofywac niedlugo) i potem do spania. Bylo juz tak ze w nocy wiele tych przebudzen udalo sie zakonczyc przytuleniem. Ale pozniej sie rozchorowala i taka dossana byla, ze w nocy mi tak rozkrecila laktacje znowu ze musialam ja dokarmic jeszcze za dnia.I jak ci idzie. ?? Też tak przeraźliwie płacze ?
U nas te nocki to porażka jest.
To ja chyba muszę zwiększyć, bo moja od urodzenia dostaje 400Mam pytanko, ile dajecie teraz witaminy D? Bo kupiłam 800 i 1000, Pan w aptece sugerował żeby przez zimę dawać 1000? To nie za duzo?
Dziewczyny a jak spędzacie czas z dzieciakami? Dużo się bawicie czy jednak Wasze dzieci umieją same się sobą zająć?