reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Hejo, nasza mowi tata, mama, papa, baba, am, i uwaga… cześć (tylko jej takie cesc wychodzi 😂), nasladuje krowke i raczej to wszystko. Ja tez jakos specjalnie z nia nie cwicze 😂 widze ze duzo rozumie, jak marudzi i poplakuje i sie wkurze mowie „sluchaj, nie wiem co chcesz, pokaz mi” to faktycznie idzie w strone tego co chce i pokazuje mi paluszkiem 😍 daje buziaczka, no duzo duzo rzeczy widze ze rozumie. I tez aparatka, widzi jak czegos nie moze to albo robi z takim cwaniackim usmieszkiem 😂 albo jak cos wezmie zakazanego i ja krzykne to zaczyna zwiewac z tą rzeczą 😁 ciezko sie nie smiac 😂

Co do spania, to w godzinach jakos nie czuje zeby sie poprzestawiala, za to jak nam sie budzila ostatnio o 5.30 tak po tym jak zaczelam zaslaniac rolety na noc i mamy ciemnice to budzi sie nareszcie o 7mej, tak wiec dziewczyny polecam ! 🙂

Dziewczyny czy któraś z was dorwała może czapeczki na wiosnę wiązane? Szukam, ale wszędzie bez wiązania, a młody takie czapki ściąga niestety:/
Cocodrillo Kochana 🙂

Załączniki

• 4BEBC929-8DE8-4C7A-85E2-776E497F97BB.png
    4BEBC929-8DE8-4C7A-85E2-776E497F97BB.png
    104,1 KB · Wyświetleń: 39
  • A9B4304F-70CD-4583-B5D2-AA03F0457B42.png
    A9B4304F-70CD-4583-B5D2-AA03F0457B42.png
    105,3 KB · Wyświetleń: 44
Moje dziecko przechodzi jakiś kryzys w spaniu. Budzi się chyba co chwile. 😥😥😂 Na oczy ja nie widzę. Dalam jej wczoraj pedicytamol bo myslalam, że zęby a tu i tak dupa

reklama
Do góry