Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze to taki etap?Moje dziecko zaczęło nas gryźć, drapać, i szczypać. Pojęcia nie mam o co chodzi. Jestem podrapana jakbym kota miala
Nie wiem co to za etap, ale się jej każdy boiMoze to taki etap?
Mój młody chyba ząbkuje... Widzę cztery nowe żeby z tyłu u góry i na dole, a cały dzień wyje i płacze i już mi łeb od tego pęka. Mam nadzieję, że to tylko te zeby, póki co na razie tylko to pasuje.
Pamietaj ze dom i gotowanie mozna z mężem podzielicJa jutro pierwszy dzień do pracy. Jakos mi smutno ze trzeba wracać bk w domu bylo mi z młodą naprawde dobrze. Mloda przez tydzień w zlobku wydaje mi się taka inna, bardziej dorosła i wogole.
Mrtwie sie na zapas jak to będzie na dłuższą metę ze ja praca, dom, gotowanie. Mloda zlobek, nowe miejsce chociaz wiem ze to tylko przejściowy kryzys i ze każdy z nas przyzwyczai sie do nowej sytuacji.
Ale pozytyw w tym taki ze razem ze starym stwierdziliśmy ze to dobry czas zacząć myśleć o drugim bobo ;D
Takze jak nie ten rok nas zaskoczy dobra wiadomością to przyszly pewnie już tak ;p
Myśle, że każdy. Tylko forma dogadania, wzajemnego szacunku i zrozumienia swoich potrzeb. U mnie maz przejął co tygodniowe mycie łazienek. Bo oznajmiłam mu, że ja nie daje rady ze wszystkim. Więc myje co sobotę łazienkiNie każdy ma taki luksus![]()
No to chyba musisz bardzo kochać tego faceta...U nas to tak nie wygląda, mieszkanie zarośnie brudem i palcem nie kiwnie. Mogę prosić, grozić i ustalać a on I tak nic nie zrobi![]()
Ojj. Wspolczuje. Oby mloda była zdrowaMnie jelitówka dopadła.![]()
Też mam taką nadzieję.. dziękuję.Ojj. Wspolczuje. Oby mloda była zdrowa