Mikstura
Fanka BB :)
Nam na kaszel bardzo inhalacje pomogły, ale na pewno robisz.Podajecie maluchom herbatę? Mi pomaga zawsze herbata z cytryną na kaszel i się zastanawiam czy nie podać małemu. Mogą w ogóle pić herbatę taką co my?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nam na kaszel bardzo inhalacje pomogły, ale na pewno robisz.Podajecie maluchom herbatę? Mi pomaga zawsze herbata z cytryną na kaszel i się zastanawiam czy nie podać małemu. Mogą w ogóle pić herbatę taką co my?
My dzisiaj gil po pachy, w nocy kaszel... Takze święta świętaNam na kaszel bardzo inhalacje pomogły, ale na pewno robisz.
Herbatę nie. Ja podaję codziennie trochę czystka, u nas na chacie ogólnie pije się czystek i nikt nie choruje. Ja nie pamiętam kiedy ostatnio byłam chora, nie licząc jakichś mini przeziębień, pije czystek z imbirem już od lat, prawie codziennie.Podajecie maluchom herbatę? Mi pomaga zawsze herbata z cytryną na kaszel i się zastanawiam czy nie podać małemu. Mogą w ogóle pić herbatę taką co my?
Gdzie kupujesz i w jakiej formie jest ?Herbatę nie. Ja podaję codziennie trochę czystka, u nas na chacie ogólnie pije się czystek i nikt nie choruje. Ja nie pamiętam kiedy ostatnio byłam chora, nie licząc jakichś mini przeziębień, pije czystek z imbirem już od lat, prawie codziennie.