Teresita1982
Początkująca w BB
Śliczne zdjęcia, zarówno mamusi, córusi i brzusia 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

U mnie termin na 9 lutego.dziękuje bardzo [emoji56][emoji85] na 8 lutego [emoji4] a u Ciebie?
 ale mam wrażenie że na tą chwilę brzuch jest nawet mniejszy jak był 2-3 tygodnie temu. Być może wtedy bardziej dokuczały mi wzdęcia
 ale mam wrażenie że na tą chwilę brzuch jest nawet mniejszy jak był 2-3 tygodnie temu. Być może wtedy bardziej dokuczały mi wzdęcia a na tą chwilę to nie bardzo widać że człowiek w ciąży jest 
a na tą chwilę to nie bardzo widać że człowiek w ciąży jest 

może dlatego, ze to 3 ciąża ( podobno w każdej jest większy
może dlatego, ze to 3 ciąża ( podobno w każdej jest większy  ). Ciekawe jak będę wyglądać w 9mc
). Ciekawe jak będę wyglądać w 9mc 
Mowisz w kazdej ciazy wiekszy moze u Ciebie tak wychodzi bo masz wieksze dzieci ja maly brzuch mam 15tydzien zaczelamPowiem Wam dziewczyny, że ja mam termin dopiero na koniec lutego a brzuszek tez pokaźnymoże dlatego, ze to 3 ciąża ( podobno w każdej jest większy
). Ciekawe jak będę wyglądać w 9mc
Pocieszający jest fakt, ze rosnę tylko w cyckach i brzuchu
 a moje dzieci malutkie sie rodzily
a moje dzieci malutkie sie rodzily
Śliczne zdjęcia, zarówno mamusi, córusi i brzusia [emoji3590]
to podobnie [emoji4] ciekawe kiedy bedzie finalnie termin porodu, bo pierwsza corcia punktualnie w terminie 4 sierpnia, dlatego jestem ciekawa jak bedzie teraz [emoji3]U mnie termin na 9 lutego. [emoji7] ale mam wrażenie że na tą chwilę brzuch jest nawet mniejszy jak był 2-3 tygodnie temu. Być może wtedy bardziej dokuczały mi wzdęcia[emoji1768]a na tą chwilę to nie bardzo widać że człowiek w ciąży jest [emoji2368][emoji28]
Może mam słabe mięśnie brzuchaMowisz w kazdej ciazy wiekszy moze u Ciebie tak wychodzi bo masz wieksze dzieci ja maly brzuch mam 15tydzien zaczelama moje dzieci malutkie sie rodzily

to tez ma wpływ potem może wrzucę swój
to tez ma wpływ potem może wrzucę swój  , jestem grubasek i już
, jestem grubasek i już 
U Ciebie standard 3.5kgMoże mam słabe mięśnie brzuchato tez ma wpływ potem może wrzucę swój
, jestem grubasek i już
Moje dzieci ważyły równo po 3540 przy porodzie różniły się tylko długością wiec tak standardowo raczej
 a u mnie norma 2.3kg i 48,49cm
a u mnie norma 2.3kg i 48,49cm  a teraz moze tez tak ważyć no chyba ze max 2.5kg
a teraz moze tez tak ważyć no chyba ze max 2.5kgSerio? Córcia 51 cm, syn 56 cmU Ciebie standard 3.5kga u mnie norma 2.3kg i 48,49cm
a teraz moze tez tak ważyć no chyba ze max 2.5kg

Nom Kinga 2300 48cm Natalia 2370 49cmSerio? Córcia 51 cm, syn 56 cm
No to moje są wielkoludy