sandra0777
Fanka BB :)
O rany! U nas sa nicne tance i troche sie boje, ale moze chociaz te 3 szczeble pora wyjac. W zlobku lezanki nie maja w ogole barierek i to mi dalo do myslenia.U nas już takie od kilku msc stoi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O rany! U nas sa nicne tance i troche sie boje, ale moze chociaz te 3 szczeble pora wyjac. W zlobku lezanki nie maja w ogole barierek i to mi dalo do myslenia.U nas już takie od kilku msc stoi
Juz nie macie niani?O rany! U nas sa nicne tance i troche sie boje, ale moze chociaz te 3 szczeble pora wyjac. W zlobku lezanki nie maja w ogole barierek i to mi dalo do myslenia.
My kupiliśmy łóżko takie 200x90 i jest między ścianą i naszym dużym łóżkiem dodatkowo obłożone z każdej strony podłużnymi, długimi poduchami z ikei. A z czasem jest plan przenieść młodego do swojego pokoju i wtedy zabezpieczymy barierką to łóżko.A czy ktoras z Was otwierala moze juz lozeczko dziecku? Tzn wyjmowala szczebelki albo taki niski bok montowala?
Dziewczyny u nas sukces w odstawieniu nocnego mleczkaMłody w końcu się nie budzi z płaczem tylko śpi ładnie do rana. Z wyjątkiem ostatnich dwóch nocy gdzie budził się na kupę
![]()
Mamy nianie, ale zdecydowala, ze chce isc do “normalnej” pracy od wrzesnia, wiec zobaczymy jak Mlody w zlobku sie odnajdzie. Niania bedzie go odbierala okolo 15 i pozniej do mojego powrotu bedzie z niania. Jeszcze nie mam pomyslu co w razie choroby, ale sprobujemy z tym zlobkiem.Juz nie macie niani?
Witamy ponownie w grupie chorych dzieciakow haha... ja jestem przerażona ile osób choruje teraz. Mamy lato zamiast cieszyć się z dzieciakami na dworze to jest zimno a wszyscy kibluje z chorymi dziećmi w domu.Tak się pochwaliłam ze w koncu zdrowi, że od dzisiaj młody znowu stan podgorączkowy![]()
U nas nie jest aż tak zimno ponad 20stopni do końca tygodnia s w przyszłym tygodniu będziemy zdychać bo ponad 30stopni będzieWitamy ponownie w grupie chorych dzieciakow haha... ja jestem przerażona ile osób choruje teraz. Mamy lato zamiast cieszyć się z dzieciakami na dworze to jest zimno a wszyscy kibluje z chorymi dziećmi w domu.
U nas juz niby troszkę lepiej. Mloda chociaz w miare spi w nocy. Mam nadzieje ze antybiotyk chociaz troche działa bo wogole nie chce go pic. Jutro kontrol wiec zobaczymy czy jest poprawa
Witamy ponownie w grupie chorych dzieciakow haha... ja jestem przerażona ile osób choruje teraz. Mamy lato zamiast cieszyć się z dzieciakami na dworze to jest zimno a wszyscy kibluje z chorymi dziećmi w domu.
U nas juz niby troszkę lepiej. Mloda chociaz w miare spi w nocy. Mam nadzieje ze antybiotyk chociaz troche działa bo wogole nie chce go pic. Jutro kontrol wiec zobaczymy czy jest poprawa
U nas też upały w ciągu dnia zapowiadają, ale rano czasem przydałaby się czapka i rękawiczki (dla mamy, wiadomoU nas nie jest aż tak zimno ponad 20stopni do końca tygodnia s w przyszłym tygodniu będziemy zdychać bo ponad 30stopni będzie![]()