reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mój Filip też jakis katar od wczoraj, gile mu lecą jak cholera, poza tym innych objawów brak, więc modlimy się żeby to były zęby (idą dolne trójki obie). ciocie w żłobku mówią, że wszystkie dzieciaki teraz chore ;) więc pewnie jednak przeziebienie. W każdym razie no młody już obłożony naturalnymi sposobami, cebulowe skarpety wjechały na noc i jest lepiej niż wczoraj 😂😂 także myślę że zaraz się pozbiera :D

reklama
Mój Filip też jakis katar od wczoraj, gile mu lecą jak cholera, poza tym innych objawów brak, więc modlimy się żeby to były zęby (idą dolne trójki obie). ciocie w żłobku mówią, że wszystkie dzieciaki teraz chore ;) więc pewnie jednak przeziebienie. W każdym razie no młody już obłożony naturalnymi sposobami, cebulowe skarpety wjechały na noc i jest lepiej niż wczoraj 😂😂 także myślę że zaraz się pozbiera :D
Ooo to ja robię czosnkowe skaperry! Dzieci zdrowieją w 2 dni😂😂

My tez się witamy z temperaturą, w nocy najgorzej bo nie spadała po paracetamolu więc wjechał nurofen i pomogło. Ale u nas chyba jakaś jelitowka, bo wczoraj wymiotował a dziś jakby biegunka. Co do kataru to też ciągle z nosa się leje, bez kaszlu i osłuchowo czysto więc też podejrzenie alergii.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry