marta18691
Fanka BB :)
Ja tez niewiem ale mam uniwersalne rzeczyJa poczekam aż będę wiedziała jaka płeć
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez niewiem ale mam uniwersalne rzeczyJa poczekam aż będę wiedziała jaka płeć
Ja czuje że będzie dziewczynka. Mam już syna 12 lat z pierwszego małżeństwa. Ale zobaczymyHejja czekam do polowego, bo jak moje przeczucie sie sprawdzi to mam wszystko po synkach , chyba bedzie dziewczynka to poszaleje
![]()
Ja mam 2dziewczynki juzJa czuje że będzie dziewczynka. Mam już syna 12 lat z pierwszego małżeństwa. Ale zobaczymy
I fajnieJa mam 2dziewczynki juz![]()
Jeszcze synus by sie przydalI fajnie![]()
Tego ci życzęJeszcze synus by sie przydal![]()
W pierwszej ciąży smarowałam się odkąd dowiedziałam się że jestem w ciąży i to rano i wieczorem, na początku zwykłym balsamem a później właśnie tym tołpa mum ale po czasie przeczytałam że jego skład jest taki sobie i szkoda kasyDziewczyny a smarujecie sie czyms teraz przeciw rozstępom itp ? Ja mam bio oil i tołpa mum krem ujedrniajacy ( dopiero dzis zacznę go używać, bo bio oil od 2 tc zaczelam )