marta18691
Fanka BB :)
Pierw mialam co 2tyg a potem średnio co 4tyg usg na kazdej wizycie...Jeżeli chodzi o prywatne wizyty to co ile mniej więcej macie? Na każdej wizycie jest wykonywane Usg?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierw mialam co 2tyg a potem średnio co 4tyg usg na kazdej wizycie...Jeżeli chodzi o prywatne wizyty to co ile mniej więcej macie? Na każdej wizycie jest wykonywane Usg?
Powiem Ci ja bym sie bala tylko 3usg mieć...przynajmniej w moim przypadku tylko prywatny wchodził w gre...ja chodze na NFZ i mam tylko 3 usg przez cała ciąże....
No jak na NFZ 3tylko przysluguja...kurde ja bym sie bala po prostu czy dziecko sie dobrze rozwija i czy przybiera na wadze odpowiednioJa zdecydowałam się chodzić na NFZ. I do tej pory właśnie miałam tylko 2 USG. Teraz będzie 3 połówkowe. A dalej właśnie zastanawia mnie co ile bo nie na każdej wizycie jest
Tez mam na 16Witajcie. Mam na imię Alicja to moja 2 ciąża. Termin mam na 16 lutego.Czytam was od dawna ale dopiero teraz sie odzywam
. Mam pytanie czy czujecie juz ruchy?
No jak na NFZ 3tylko przysluguja...kurde ja bym sie bala po prostu czy dziecko sie dobrze rozwija i czy przybiera na wadze odpowiednio
Ale czujesz codziennie? Ja ostatnio czulam mocno a teraz sie wsluchuje bo jakos panicznie sie boje i doszukuje sieTez mam na 16tak czuje 19 tydzien mam
Serio na nfz zdrowoa przysluguja tylko 3 usg? Ja chodze druga ciaze na fundusz i mam wizyte co miesiąc i na każdym usg. Nawet moj lekarz robi za darmo usg 3 dNo jak na NFZ 3tylko przysluguja...kurde ja bym sie bala po prostu czy dziecko sie dobrze rozwija i czy przybiera na wadze odpowiednio
My jutro mamy wizytę również ze względu na l4 i przez wyniki badań bo dopadła mnie lekka anemia i niski magnez. Zakładam że to przez to te skurcze nóg po całym dniu. A potem to już tylko czekać na usg Chodzicie prywatnie do lekarzy czy na NFZ?
Jeżeli chodzi o prywatne wizyty to co ile mniej więcej macie? Na każdej wizycie jest wykonywane Usg?