Maluszek001
Fanka BB :)
Ja idę pierwszy raz za 2.5 tygodnia. Ale mam spore obawy czy dam rade wytrzymacMialyscie juz badanie glukozy?? Bylam u diabetologa i niestety musze powtórzyć badanie na początku listopadaa jest to takie niedobre..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja idę pierwszy raz za 2.5 tygodnia. Ale mam spore obawy czy dam rade wytrzymacMialyscie juz badanie glukozy?? Bylam u diabetologa i niestety musze powtórzyć badanie na początku listopadaa jest to takie niedobre..
Też mam dziwny posmak w ustach. Co prawda zapachy mi nie przeszkadzają ale po posiłkach męczy mnie taki dziwny jakby metaliczny posmak. Zgaga? Ratuje się gumami do żucia albo miętowymi cukierkami. Pomaga na jakiś czas. I posiłki też już staram się jadac w miarę lekkie bo po czymś cięższym i tłustym jest gorzej.
Mialyscie juz badanie glukozy?? Bylam u diabetologa i niestety musze powtórzyć badanie na początku listopada [emoji26][emoji26][emoji26]a jest to takie niedobre..
Mialyscie juz badanie glukozy?? Bylam u diabetologa i niestety musze powtórzyć badanie na początku listopada [emoji26][emoji26][emoji26]a jest to takie niedobre..
A czuję się świetnie, tylko od kilku dni mam taki dziwny posmak w ustach i czuje wszędzie prawie taki dziwny zapach. Nie jestem w stanie nic zrobić z jajkami bo mi śmierdzą, to samo cebula..... A jak coś jem to pierwszy smak to właśnie jest taki.... nie umiem go nawet opisać. W każdym bądź razie bardzo to nie fajne. Miała lub ma któraś coś takiego?
Te obciążenie glukozy robi sie miedzy 24a 28tygMialyscie juz badanie glukozy?? Bylam u diabetologa i niestety musze powtórzyć badanie na początku listopadaa jest to takie niedobre..
U mnie pol kilo 21tydzHej kobietki
Co tam ciekawego u Was ?
Ile juz kg przybralyscie ? Ja mam 20 tc i 4 kg na plusie![]()
No wlasnie wiem ze w tym tyg sie robi. Tylko czemu moj lekarz sie tak pospieszyl tego nie wiem. Wiem jedno przez to musze robic to jeszcze razTe obciążenie glukozy robi sie miedzy 24a 28tyg![]()