marta18691
Fanka BB :)
Ok
No wlasnie wiem ze w tym tyg sie robi. Tylko czemu moj lekarz sie tak pospieszyl tego nie wiem. Wiem jedno przez to musze robic to jeszcze razjakos przezyje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok
No wlasnie wiem ze w tym tyg sie robi. Tylko czemu moj lekarz sie tak pospieszyl tego nie wiem. Wiem jedno przez to musze robic to jeszcze razjakos przezyje
U mnie pol kilo 21tydza tak to nudy sprzątanie itd
![]()
HejHej kobietki
Co tam ciekawego u Was ?
Ile juz kg przybralyscie ? Ja mam 20 tc i 4 kg na plusie![]()
Haha ja tez sie nie waze te pol kilo to od ostatniej wizyty tez mam 15 października wizyteHejja staram się nie ważyć w domu, więc czekam do wizyty 15 października i się zważę u pani ginekolog
![]()
Ostatnio mi nagadała jak przytyłam 2,7 kg w ciągu miesiącaHaha ja tez sie nie waze te pol kilo to od ostatniej wizyty tez mam 15 października wizyte![]()
U mnie jakieś 4-5kg na plusieIle juz kg przybralyscie ? Ja mam 20 tc i 4 kg na plusie![]()
Glukozę to ja miałam badaną póki co tylko na początku ciąży, ale dla samej siebie robiłam jeszcze kilka razy później, a jeśli chodzi o krzywą cukrową, to tak jak ktoś już tu napisał to badanie wykonuje się między 24 a 28 tc. Myślę, że na najbliższej wizycie u mojej ginekolog (za niecałe 2 tygodnie) dostanę skierowanie na to badanie (i pewnie jakieś inne), mam nadzieję, że uda mi się za pierwszym razem, bez zwracania. Raz w życiu tylko robiłam to badanie, kupiłam sobie glukozę cytrynową, więc jakoś weszło, no ale wtedy nie byłam w ciąży, na szczęście teraz rano jest już o wiele lepiej: mogę zjeść słodkie śniadanie (co na początku przyprawiało mnie o mdłości) i generalnie mdłości na czczo nie są już tak dokuczliweMialyscie juz badanie glukozy?? Bylam u diabetologa i niestety musze powtórzyć badanie na początku listopadaa jest to takie niedobre..
Dasz radę, tak musisz myśleć! Kup sobie w aptece glukozę cytrynową, zawsze to jakiś smak. Co prawda nie próbowałam nigdy tej zwykłej, ale woda z cukrem brzmi strasznie (szczególnie, że ja nawet herbaty, czy kawy z cukrem nie wypiję a fuj!), a cytrynowa jak taka mocno przesłodzona lemoniadaJa idę pierwszy raz za 2.5 tygodnia. Ale mam spore obawy czy dam rade wytrzymac![]()
Ciekawego chyba nic, sprzątanie, gotowanie (póki są siły), chwila przerwy i znów jest co robić, a po obiadku spacerHej kobietki
Co tam ciekawego u Was ?
Ile juz kg przybralyscie ? Ja mam 20 tc i 4 kg na plusie![]()