reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U nas 21+1 i waga +5,9 kg. Ruchy czujemy od 2 tygodni, ale jeden dzien bardziej inny mniej a lozysko podobno rozlegle na przedniej scianie i przodujace. Dzisiaj mamy wizyte, zeby sprawdzic jak szyjka i to lozysko i podjac jakies decyzje.

Ja dzisiaj mam 23+2 i 3kg na plusie, mi niestety zawsze było ciężko przytyć ( takie geny i do tego wysoka jestem ) a jak dziewczyny u Was z apetytem? Bo ostatnio mam tak, że jak zjem rano śniadanie, tak potem ok 17ej obiad i już nic więcej, a wcześniej jadłam naprawdę bardzo dużo i często.

reklama
Ja 3 tygodnie temu na połówkowych miałam łożysko na tylnej ścianie ale uchodzące do wewnętrznej strony szyjki, wczoraj na wizycie u mojego lekarza mówię co i jak a on zdziwiony bo przecież było wszystko dobrze, zrobił mi usg dopochwowe i pokazuje ze wszystko jest okej, łożysko jakieś 5 cm od szyjki, więc chyba na tych połówkowych kobieta się pomyliła ;) może u Ciebie to też jakaś pomyłka :)
U nas 21+1 i waga +5,9 kg. Ruchy czujemy od 2 tygodni, ale jeden dzien bardziej inny mniej a lozysko podobno rozlegle na przedniej scianie i przodujace. Dzisiaj mamy wizyte, zeby sprawdzic jak szyjka i to lozysko i podjac jakies decyzje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry