marta18691
Fanka BB :)
To moze byc 1marzecPiękna data, ja mam tego dnia urodzinyA mi wyliczyła datę porodu na 29.02
Ale uświadomiłam ją, że w przyszłym roku nie ma 29.02
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To moze byc 1marzecPiękna data, ja mam tego dnia urodzinyA mi wyliczyła datę porodu na 29.02
![]()
Sorki, mam lekkie opoznienieja robie w wyciskarce wolnoobrotowej. Bez tego mozna zrobic tez zakwas buraczanyhttps://m.youtube.com/watch?v=ywgxRuqCNxs ale to duzo roboty. Mozna tez kupic sok z burakow w aptece - moim zdaniem duzo mniej smaczny niz robiony, ale jest to opcja. Sprawdz tylko czy kobiety w ciazy moga. Ja ostatnio chcialam kupic sok z pokrzywy ale byla info ze nie jest wskazany dla ciezarnych.
Jak byłam na połówkowych w 20+3 dni to ważyła 370 teraz czekać do kolejnego usgCzyli tak jak jaA ile waży Twój maluszek? Dobrze pamiętam, że córeczka?
Hehe dobre, czyli 1 marcaPiękna data, ja mam tego dnia urodzinyA mi wyliczyła datę porodu na 29.02
![]()
Mi podobnie-potem mialam korygowana na 27.02, ale ogolnie uznaje koniec lutegoPiękna data, ja mam tego dnia urodzinyA mi wyliczyła datę porodu na 29.02
![]()
Mi już urósł i pewnie jeszcze będzie większy podczas karmienia bo wtedy zacznie się prawdziwa produkcja mleka ale to już kwestia indywidualnaJaki rozmiar zamówiłaś? Mi biust nic nie urósł w ciąży ( rozmiar D), ale nie wiem czy jeszcze się nie zmieni.
Ja sie zamieniam pokojem z córką, ona ma taka klitkę ze wejdzie tylko nasze lozko i dostawka dla dzieckaMi podobnie-potem mialam korygowana na 27.02, ale ogolnie uznaje koniec lutego
Widze, ze wszystkie bedziecie spac z maluszkami-tylko ja musze go ulokowac w pokoiku od poczatku, bo w sypialni to juz nawet palec nie wejdzie. Czujniknoddechu i elektroniczna niania beda mnie wspierac, no i trzeba bedzie wstawac do karmienia.
Nasza 4 letnia córka spi z nami w lozkuMi podobnie-potem mialam korygowana na 27.02, ale ogolnie uznaje koniec lutego
Widze, ze wszystkie bedziecie spac z maluszkami-tylko ja musze go ulokowac w pokoiku od poczatku, bo w sypialni to juz nawet palec nie wejdzie. Czujniknoddechu i elektroniczna niania beda mnie wspierac, no i trzeba bedzie wstawac do karmienia.
Ja po wizycie właśnie i normalnie przeżyłam szok.. 4,5 kg w ciągu miesiąca przytyłam. Tylko nie wiem gdzie, w brzuch najbardziej chybaCo tam kobietki słychać?
Jak waga u Was juz wyglada ? Rosnie Wam sam brzuszek czy cos Gdzie nie gdzie
Rowne 100 dni do porodu u mnie![]()