marta18691
Fanka BB :)
No co Ty dobra waga jestJak bylam u lekarza mała miala kolo 800 g. A to bylo 25tydz6 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No co Ty dobra waga jestJak bylam u lekarza mała miala kolo 800 g. A to bylo 25tydz6 dni
Haha no to za dwóch i tak jesz to musisz dobre obiadki pozywne robic sobie❤Pewnie tak jestbede jadla więcej wiec moze podtucze Hanie do następnej wizyty
![]()
Ja tez 2 kg na plusie mam jak narazie niewiem jak teraz zobacze jak na wizyte pojde bo przez miesiac ponad nie wazylam sie koniec 27tygodnia mamKiedys bylam ale spaslam sie przez 2 lata. Takze zaczelam ciaze z waga okolo 83kg 168 cm wiec niestety jest to nadwaga. Teraz stanelam na wage i 85 mi pokazuje. Moze mam za maly przyrost wagi nie wiem. Duzo sie ruszam i tlumacze sobie tym ze tak malo przybieram na wadze
No mi tez tak mowia bo mam maly brzuch ale wage dobra masz dzieckaJa również się tym przejmuje, bo na ostatniej wizycie w 26,1tc mały ważył 880g. A wszyscy mi mówią, że mam brzuszek jak na 4 miesiąc (taki mały).
Kiedy masz wizyte??No co Ty dobra waga jest![]()
No właśnie chciałam pisać, że dał znak! To na pewno był mój Czaruś ❤ Co prawda tylko kilka razy, ale trochę się uspokoiłam. I tak będę jutro do lekarza dzwonić, żeby mnie wcisnęła jeszcze w tym tygodniu, bo obawiam się tej kwarantanny, a wtedy kolejną wizytę mam dopiero pod koniec grudnia...
Kiedy masz wizyte??
Teraz w czwartek i tez jestem ciekawa ile wazy ja rodze male dzieci wiec zobaczymyKiedy masz wizyte??
Koniecznie daj znac!Teraz w czwartek i tez jestem ciekawa ile wazy ja rodze male dzieci wiec zobaczymy![]()
Ja mam 7 grudnia takze będziemy się konsultowacNie wiem czy to pytanie do mnie byłoale ja mam 2 grudnia wizytę a Ty? Bo jesteśmy w podobnym tygodniu a nasze maleństwa podobnie ważą
![]()