Paola_89
Fanka BB :)
Mój dawny sąsiad tak bardzo chciał syna że mu wyszły 4 córki hihiNajważniejsze ze zdrowy dzidzius! Jak to moj malzonek mowi, ze juz z 3 dzieckiem nie bedzie ryzykowal bo woli miec w domu 3 baby niz 4![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój dawny sąsiad tak bardzo chciał syna że mu wyszły 4 córki hihiNajważniejsze ze zdrowy dzidzius! Jak to moj malzonek mowi, ze juz z 3 dzieckiem nie bedzie ryzykowal bo woli miec w domu 3 baby niz 4![]()
Ja sie ciesze, ze bede miala 2 corke bo mam nadzieję ze sie zaprzyjaznia kiedyś i beda miały super kontaktMój dawny sąsiad tak bardzo chciał syna że mu wyszły 4 córki hihiz tego mi rodzice opowiadali to nie był specjalnie z tego powodu szczęśliwy
![]()
To super i masz w sumie porównanieJa sie ciesze, ze bede miala 2 corke bo mam nadzieję ze sie zaprzyjaznia kiedyś i beda miały super kontaktja mam brata i sióstre i z siostra jest inny kontakt gadamy o takich sprawach ze ohoho
maz mowi ze tez sie cieszy z coreczki znowu ale ile w tym prawdy nie wiem
![]()
430g któremu tygodniowi odpowiadało? W 22+2dni miałam podobnie 440g. Tylko nie mam napisane dla którego tygodnia to odpowiada :/No mniejsze przyrosty byly jak w 22tyg mialam tylko 430gram teraz a dzieci po 2300 byly rodzone obie
No w 22tyg mialam dokladnie 237gram430g któremu tygodniowi odpowiadało? W 22+2dni miałam podobnie 440g. Tylko nie mam napisane dla którego tygodnia to odpowiada :/
Sory 437gramNo w 22tyg mialam dokladnie 237gram
To chyba prawidłowa waga? Myślałam, że już wcześniej było lżejszeSory 437gram
No to ładnie waży, ciekawe co tam u mojego bobaska... A płeć już znasz?Ja jestem w szoku dzidzius bardzo ladnie przybral 1275gram i 27t3d czyli do przodu poszedl o kilka dni❤28tydzien ciazy leci
Mój tata kiedyś zaryzykował no i skończyło się na 4 babachNajważniejsze ze zdrowy dzidzius! Jak to moj malzonek mowi, ze juz z 3 dzieckiem nie bedzie ryzykowal bo woli miec w domu 3 baby niz 4![]()
Moja w 20+3 miała 375 gramSory 437gram