Paola_89
Fanka BB :)
W końcu musze zagonić męża żeby teraz on trochę porobił mi troche zdjęćTo teraz na odwrót niech Tobie robią zdjęciazawsze to pamiątka
![]()
Wielkimi krokami się zbliżamy do tego naszego upragnionego lutego
Dziś mam już 28t2d
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W końcu musze zagonić męża żeby teraz on trochę porobił mi troche zdjęćTo teraz na odwrót niech Tobie robią zdjęciazawsze to pamiątka
![]()
To czas najwyższy niech robi zdjęcia! To między nami tydzień i 1 dzień różnicyW końcu musze zagonić męża żeby teraz on trochę porobił mi troche zdjęć
Dziś mam już 28t2d![]()
Ja im bliżej lutego tym bardziej jeszcze dodałabym miesiącW końcu musze zagonić męża żeby teraz on trochę porobił mi troche zdjęć
Dziś mam już 28t2d![]()
Reguły nie ma, najważniejsze to odpowiednio się odżywiać i nie przeginać w żadną stronęTak się mówi ale nie do końca prawdaz moich szczupłych koleżanek żadna nie przytyła dużo. U mnie też mały przyrost
![]()
Mi zdecydowanie też za szybko! Jeszcze ta kwarantanna, to 3 tygodnie wycięte z życia, potem akcja wyprawka i ani się obejrzę, a będą święta, a po świętach to już wyczekiwanie pewnie będzieJa im bliżej lutego tym bardziej jeszcze dodałabym miesiącjakoś ta ciaza za szybko mi mija
pewnie i tak urodzę 2 tygodnie szybciej takze w ogóle jakos malo czasu zostalo
znowu zarywanie nocy i patrzenie czy oddycha
musze gdzies siły zebrać
![]()
A na kiedy masz termin ? ☺To czas najwyższy niech robi zdjęcia! To między nami tydzień i 1 dzień różnicybo ja 27+1
![]()
A dlaczego myślisz że szybciej ? Córke też wcześniej urodziłaś ? ☺Ja im bliżej lutego tym bardziej jeszcze dodałabym miesiącjakoś ta ciaza za szybko mi mija
pewnie i tak urodzę 2 tygodnie szybciej takze w ogóle jakos malo czasu zostalo
znowu zarywanie nocy i patrzenie czy oddycha
musze gdzies siły zebrać
![]()
19 lutego a Ty?A na kiedy masz termin ? ☺
Corke tydzien po terminieA dlaczego myślisz że szybciej ? Córke też wcześniej urodziłaś ? ☺
Mój syn tylko 5 dni wcześniej się urodził
Oj też tak miałam sprawdzałam, nasłuchiwałam jak spał czy oddycha![]()
A ja mam na 10.02.19 lutego a Ty?![]()